Av DAG HÅKON HELLEVIK

Årets bildeserie besto av de 24 spillerne med flest mål for QPR i engelsk eliteserie, altså Premier League og gamle førstedivisjon. Lista startet med Les Ferdinand som har 81 scoringer for oss på dette nivået og gikk til Danny Dichio, som stoppet på 13. Med et slikt utgangspunkt var ansiktene relativt lette å kjenne igjen, så årets kalender handlet mer om å følge med hver dag enn å knekke vanskelige nøtter.

Den som tok tie-breakeren først var Ørjan Hestetun, som svarte en halv time etter at Don Givens var lagt ut som tredjemann. Ørjan glemte imidlertid en av oppgavene senere, og dermed går premien til Magne. Han var en av flere som knekte koden den 4. desember, og han får betalt for å ha vært først ute av disse. Det lønte seg med andre ord å sitte oppe til midnatt for å vente på dagens bilde!

Vi hadde 40 deltakere denne gangen, og ikke mindre enn 8 hadde alle riktige. Men det kan også være lønnsomt å svare en og annen gang. Knut Hauglum var en av de som ikke fulgte med hver dag, men ett av hans 7 lodd ble likevel liggende øverst i bunken.

27 deltakere gikk hardt ut fra start og identifiserte Les Ferdinand den 1. desember. I den grad noen av oppgavene var vanskelige, så var det kanskje bildet av en litt aldrende Wayne Fereday uten bart (11 riktige svar) samt portrettet av en 14 år gammel Martin Allen (16).

 

 

 
Danny Dichio hadde kanskje vært lettere å kjenne igjen hvis vi hadde benyttet et foto og ikke en karikaturtegning 

 

 
Mad Puppy! Martin Allen hadde kanskje vært lettere å kjenne igjen hvis vi hadde benyttet hele bildet ubeskåret. Han signerte avtalen som guttespiller i nærvær av sin fetter Clive. 
 
 
 
 
De fleste svarene som ble sendt inn var riktige. Men ikke alle.