Av STIAN KARLSEN

Jamie Mackie er en favorittspiller hos mange fans. Han har vært i QPR siden 2010, med unntak av sesongene 2013-15 da han spilte i Nottingham Forest og Reading, og har mange uforglemmelige øyeblikk i QPR-trøya.  Han spilte seg rett inn i hjertene på fansen i 2010 da både han og laget  startet sesongen fantastisk under Neil Warnock. 

Nå er Mackie tilbudt ny kontrakt. Spørsmålet er om han takker ja, for lønnsnivået er redusert fra hans inneværende kontrakt. Det er fremdeles klubbens filosofi å redusere kostnader. 

Karl Henry
Reduserte kostnader blir det også når Karl Henry forsvinner fra Loftus Road. Han ble hentet i 2013 og er helt sikkert blant klubbens best betalte spillere. Han hadde en kontrakt på 4 år og den kommer ikke til å fornyes. Henry har vært ute i kulden hos Holloway og har ikke spilt en seriekamp siden desember. I motsetning til Mackie så har Henry heller aldri vært noen favoritt hos supporterne, snarere tvert i mot. Han har til tider vært en hoggestabbe når ting har buttet. Til tider fortjent, men Henry fortjener respekt for å ha opptrådt profesjonell i sin periode i klubben.

Ikke hans skyld at han faktisk ikke er bedre....

Lykke til videre Karl Henry

U R´sss