Kabalen er i gang!

Jamie Mackie er tilbudt ny kontrakt, mens Karl Henry er ferdig i klubben etter 4 år. 

12_Mackie
20_Henry

Av STIAN KARLSEN

Jamie Mackie er en favorittspiller hos mange fans. Han har vært i QPR siden 2010, med unntak av sesongene 2013-15 da han spilte i Nottingham Forest og Reading, og har mange uforglemmelige øyeblikk i QPR-trøya.  Han spilte seg rett inn i hjertene på fansen i 2010 da både han og laget  startet sesongen fantastisk under Neil Warnock. 

Nå er Mackie tilbudt ny kontrakt. Spørsmålet er om han takker ja, for lønnsnivået er redusert fra hans inneværende kontrakt. Det er fremdeles klubbens filosofi å redusere kostnader. 

Karl Henry
Reduserte kostnader blir det også når Karl Henry forsvinner fra Loftus Road. Han ble hentet i 2013 og er helt sikkert blant klubbens best betalte spillere. Han hadde en kontrakt på 4 år og den kommer ikke til å fornyes. Henry har vært ute i kulden hos Holloway og har ikke spilt en seriekamp siden desember. I motsetning til Mackie så har Henry heller aldri vært noen favoritt hos supporterne, snarere tvert i mot. Han har til tider vært en hoggestabbe når ting har buttet. Til tider fortjent, men Henry fortjener respekt for å ha opptrådt profesjonell i sin periode i klubben.

Ikke hans skyld at han faktisk ikke er bedre....

Lykke til videre Karl Henry

U R´sss

 • Senkjøp

  Og etter dette har ingenting skjedd? Er det noen spesifikk grunn til at spillere ikke gidder bytte klubb tidlig før en ny sesong? Alt taler jo for å gjøre seg tidlig ferdig med innkjøpene for klubbene sine del, for å slippe "panikk-i.siste-liten-kjøp, få etablert spillergruppen og spilt inn laget. Eller er bare de aller fleste klubbene drevet på en dårlig måte?

  2017-06-14 23:07:31
  [Svar]
 • kjøp

  Hvorfor ikke kjøpe Mats Møller Dæhli

  2017-05-16 17:49:07
  [Svar]
  • Re: kjøp

   Vi er nå et bunnlag. Hvor starter Hollo når han nå skal bygge et nytt Qpr? Tror dessverre at vi neste år rykker rett ned. Vi har en manager uten god nok kunnskap, vi har en stall uten kvalitet. Summen sier seg selv. Et håp er om Tony åpner opp pungen slik at vi kan kjøpe kvalitet. Vi må ha bedre forsvar. Vi lekker som ei sil. Bedre bak vil gjøre midtbanen tryggere. Ny def midt hadde gjort susen. Vi har noen spennende gutter, men de må ha noen bautaer rundt seg. Vi scorer lite, men henger sammen med dårlig plan bakover på banen.
   Venter i spenning, men har aldri hatt så lite tro på Qpr som nå.
   Fulgt laget siden 78 og gir meg aldri. Håper jeg tar mye feil.

   2017-05-20 08:40:13