Av STIAN KARLSEN

Forskjellen på lagene ble Teemu Pukki sin scoring i det 70.minutt, og dette ble dagen hvor QPR produserte svært lite. Tv-sendte kamper har en sendes til å bli slik...

Tre endringer ble gjort i Steve McClaren sitt mannskap siden 2-0 seieren mot Millwall i midtuka. Baptiste, Scoren og Hemed kom inn for Rangel, Cameron og Cousins.

Cameron og Cousins var droppet til benken mens Rangel måtte stå over på grunn av en skade.

Dermed var det Lumley med keeperhansker og Bidwell, Baptiste, Lynch og Leistner foran ham. På midten var altså Scowen tilbake med Luongo sentralt. Freeman vog Eze bekledde hver sin kant. Hemed og Wells skulle jakte nettkjenning på topp

Norwich-manager Daniel Farke stilte uendret fra 2-1 seieren mot Reading i midtuken.

Norwich best i innledningen
Gjestene fikk den første sjansen i kampen da Marco Stiepermann skjøt et skudd på mål fra kanten av boksen etter pasning fra matchvinner Pukki, men Joe Lumley var med på notene.

I det 21. minutt spilte Todd Cantwell spilte ballen til Jamal Lewis til på venstresiden

Innlegget gikk over til Pukki som skled inn på bakre, men han klarte ikke å komme heldigvis å komme raskt nok!

Cantwell og Pukki fortsatte å skape problemer for QPR-forsvaret gjennom hele oppgjøret.

QPR på sin side fikk til slutt skapt en mulighet i det 39. minutt da Nakhi Wells skjøt et skudd etter godt samarbeid med spisskollega Wells, men forsøket ble stoppet av den tidligere Newcastle-keeperen Tim Krul.

0-0 til pause. Ingen krise resultatmessig, men spillemessig var dette en nedtur fra foregående kamper

Livlig
Begge lagene ble livlige i den andre omgangen, men det var Norwich som nok en gang kom til omgangens første mulighet i 51. minutt. Pukki forserte nedover den høyre flanken, fant Cantwell i boksen som blåste  forsøket høyt over.

Norwich tok ledelsen etter 70. minutter da Pukki brukte brystet for å få ballen forbi Lumley. Innlegg fra venstre som gikkk via QPR-forvaret og til Pukki som satte frem brystkassen til 0-1 på Loftus Road.

Det norske innslaget, Aleksander Tettey, prøvde seg for bortelaget i det 75 minutt. Den tidligere landslagsspilleren med lang fartstid i Norwich forsøkte skuddet i brukbar posisisjon, men Lumley reddet forsøket.

Og de fortsatte å ha presset på R-ene da de holdt pumpeballene inn i boksen, med en innsats som fallet til Cantwell i 75. minutt, men midtbanespilleren scuffed ballen før den tok seg og sendte den videre til Alexander Tettey.

Sluttpress
Mot slutten prøvde Luke Freeman seg selv da han gikk solo og curlet ballen mot hjørne. Freeman ble nektet scoring av Krul som måtte gi corner. En kort corner som ikke førte noe sted hen

Innbytter Bright Osayi-Samuel skjøt godt over i sitt forsøk etter å ha kommet inn for Scowen.
Dermed ebbet kampen ut med 0-1 i målprotokollen og tre poeng til Norwich.

QPR: Lumley, Baptiste (Cousins 76), Lynch, Leistner (Smith 86), Bidwell, Luongo, Scowen (Osayi-Samuel 76), Freeman, Eze, Hemed, Wells.

Ubrukte innbyttere: Ingram, Cameron, Wszolek, Kakay.