Av STIAN KARLSEN

Det store spørsmålet før kampen mot Hull var hvem som skulle bekle høyrebacken nå som hverken Mauricio Isla eller Nedum Onuoha var tilgjengelig. Den eneste rene høyrebacken vi hadde til denne sesongen var Danny Simpson, og han kvittet Harry Redknapp seg med i forrige overgangsvindu.

Denne gangen så kan man bare anta hvilke tanker Chris Ramsey har hatt, men Karl Henry, Shaun Wright-Phillips og Darnell Furlong er nok navn som garantert har vært nevnt. Unggutten Furlong trakk det lengste halmstrået og fikk sin debut både i Premier League og for QPR. Darnell Furlong er sønn av tidligere toppscorer i QPR, Paul Furlong, dersom noen skulle være i tvil om det. 

Laget ellers var forutsigbart med Kranjcar som erstatter etter Fer sin skade sist. Adel Taarabt er, skuffende nok, fremdeles ikke i noen QPR-tropp. 

Da ble det Furlong, Yun, Caulker og Ferdinand foran Green i kassa denne gangen. På midten ble det oppskriftsmessig Henry og Barton sentralt (så lenge det varte) sammen med nevnte Kranjcar og Phillips. Zamora og Austin på topp var langt fra oppsiktsvekkende. 

Trasig start igjen
Det ble en kjedelig, nesten søvndyssende, innledning på kampen hvor det aller meste skjedde mellom 16-meterne, men så begynner det å skje saker og ting etter drøye kvarteret 
16 minutter er spilt da Hull tar et frispark fra midtbanen. Oppspillet havner på hodet til en upresset Caulker inne i feltet. Han presterer å klarere ballen inn i banen og rett i beina på Jelavic. Jelavic takker, bukker og sender ballen, på hel volley, utagbart til høyre for Green. 

Rett og slett hjerteskjærende svakt forsvarsspill av Caulker

Mer dumhet og rødt kort
Kvarteret senere så skulle det vise seg at Caulker sin feil skulle være langt fra dagens verste fra en med blåhvite hoops denne ettermiddagen.
Joey Barton har samlet mange kort den siste tiden, men der fargen har vært gul de foregående syv kampene så var det denne gangen direkte rødt, og såvisst var det fullt fortjent.

Dette er dumskap i praksis Joey! Kan du aldri lære?

Det røde kortet kommer som en konsekvens av en diskusjon hvor han ikke klarer å beherske seg. Han dytter litt til en Hull spiller før det ender med at han slår Tom Huddlestone, bokstavelig talt, undet beltestedet rett i oppsynet til dagens kampleder.
(se video i bunn og døm selv!)

Dommer Anthony Taylor var aldri i tvil og sendte QPR sin kaptein inn i en veldig tidlig dusj. 

Magisk kombo?
Litt over halvtimen er spilt, vi ligger under 0-1 på bortebane og har akkurat fått kapteinen vår utvist. Det ser ikke akkurat lyst ut.

Når vi trenger det som mest så kommer det et øyeblikks magi. Phillips fortsetter der han slapp mot Sunderland sist og bøyer inn et kreminnlegg fra sin høyreflanke. Opp stiger Charlie Austin, slår stopperparet Dawson/Bruce i luften og prikker ballen i det lengste hjørnet. 1-1 og lagene er like langt når de går i garderoben til pause. 

_81155570_austinheader_pa.jpg
Austin er konge i luften og setter inn 1-1

Kamp for ett poeng
Den andre omgangen blir en kamp for å få med seg ett poeng hjem til London. Hull sliter med å utnytte overtallet den første halvdelen av omgangen. Doughty kommer inn for Zamora etter 64 minutter og troen på poeng kommer snikende.

Minuttene går og Chris Ramsey gjør sitt andre bytte med 75 minutter på klokken. Da kommer Mauro Zarate inn for Charlie Austin og nå skal det ene poenget sikres. Troen på poeng er nå temmelig reéll. 

Drøye ti minutter før slutt så er det klart for det siste byttet. Kranjcar går ut og Traore kommer inn. Nå må da dette går veien?

2-1 rett før slutt
Dame N´Doye blir vår "nemesis" denne gangen. Det kommer etter at Hull klarte å skape litt trykk mot slutten av matchen. Likevel føltes det blodig urettferdig. Caulker skal ikke ha all skyld for dette baklengsmålet, men å si at han ikke hadde noen stor kveld på jobben blir ingen overdrivelse. N´Doye stanget tilslutt inn avgjørelsen med pannebrasken. Pokker ta! 

Nå venter det to hjemmekamper på rappen mot Arsenal og Tottenham. Her må det faktisk kapres poeng og det kan bli litt av en utfordring med de skadene og suspensjonene som vi nå har opparbeidet oss. 

Hull-QPR 2-1 (1-1)
Mål: Jelavic (16), Austin (39), N´Doye (89)