Ian Holloway mønstret sine mannskaper i en 3-5-2 formasjon for anledningen. Smithies i mål med Furlong, Lynch, Onuoha, Hall og Bidwell i forsvarsrekka. Luongo på midten med Wszolek på den ene siden og vårt nye stjerneskudd Ryan Manning på den andre siden. Jamie Mackie og Idrissa Sylla skulle jakte nettmasker på topp.

Fantastiske Smithies
Det skulle ikke gå mange minuttene før det ble action på Loftus Road. Bortelagets Aluko kom seg fri på høyresiden og satte fart inn i feltet. Bidwell var på etterskudd, og var muligens i kontakt med Aluko som falt til bakken. Dommer Strout pekte på straffemerket. Det var meget strengt dømt ettersom Aluko var helt ute av balanse i forkant av kontakten med Bidwell, og at kontakten var minimal.

Det skulle vise seg at det ikke fikk avgjørende betydning da vi har Alexander Smithies som bakerste skanse. Han reddet glimrende forsøket til Chris Martin fra 11-meteren. Smithies har nå reddet 6 av 10 straffer som QPR-keeper!!

Vår strålende keeper Alexander Smithies redder straffe igjen!

Fulham med styringen
Fulham hadde ballen mye i den første omgangen (78%) og QPR ble i perioder litt for baktunge. Stefan Johansen var den drivende kraften på midtbanen til gjestene og han fant stadig plass mellom vår midtbane og de fem bak. Fulham klarte imidlertid ikke utnytte det spillemessige overtaket og var svake i den siste tredjedelen av banen, samtidig som QPR gikk knallhardt inn i duellspillet.

Det var lite sjanser første halvdel av omgangen, men så skulle QPR ta ledelsen ut av nærmest intet

Feiret ny kontrakt med scoring
Ryan Manning har åpenbart seg for oss den siste tiden. Han har nylig underskrevet en ny kontrakt som binder ham til klubben fram til sommeren 2019, og feiringen han valgte var av det deilige slaget.

Mackie og Wszolek presset aggressivt på Fulham sin banehalvdel og McDonald mistet hodet fullstendig og sendte avgårde en pasning uten adresse. Manning snappet opp pasningen og var plutselig helt alene med Button i Fulham-målet. Manning satte ballen mellom bena på Fulham-keeperen og ballen trillet inn i det åpne målet. QPR i ledelsen og det startet å koke på tribunene.

Manning med sin første QPR-scoring!

QPR forsvarte seg resten av omgangen og Fulham slet med å spille seg til muligheter. Dermed kunne Holloway sine gutter gå fornøyde i garderoben etter 45 minutter med fotball.

Rolig start på 2 omgang
QPR unngikk å bli like "utspilt" i den første delen av andre omgang, og så ut til å ha bra kontroll på kampen. Noen små sjanser var det til begge lag, men de virkelige store målsjansene uteble. Høy intensitet og knallharde taklinger gjorde likevel sitt til at kampen var av god underholdningsverdi.

Fulham satte etterhvert grepet på det hele og QPR ble etterhvert tvunget til å gi vekk mange dødballer i form av cornere og frispark. Stefan Johansen tok seg av de aller fleste av disse og man fikk følelsen av at bortelaget nærmet seg noe.

Utligningen
Den følelsen skulle vise seg å være riktig. Etter 75 minutter var det nok en dødball som i første fase blir klarert. Cairney plukker opp klareringen og forsøker ett skudd fra utsiden av 16-meteren. QPR har ikke fått organisert seg skikkelig og Chris Martin blir stående inne i femmeteren og styre inn Cairney sitt skuddforsøk på klassisk hockey-vis.

Lagene var like langt og kampen skulle åpne seg kraftig opp etter scoringen.

Gode sjanser og tumulter
Det siste kvarteret skjedde det mye. Slitne spillere og den høye intensiteten gjorde at det ble mer rom og spille i for begge lag. Conor Washington hadde kommet inn for Idrissa Sylla og var nærmest for QPR da han kom seg skuddposisjon og fyrte av en markkryper fra 20 meter. Avslutningen reddet Button, men han måtte gi en retur som Wszolek var svært nær ved å være først på. Dessverre var Button raskt på labben og tok sin egen retur rett foran bena til polakken.

Med noen få minutter igjen på klokka blir Stefan Johansen lagt ned på QPR sin banehalvdel og får tildelt frispark. Det oppstår flere uoverenstemmelser rundt avgjørelsen og Manning går i bakken. Cairney får det gule kortet for å ha dyttet ham, og det samme gjør Lynch og Martin for å ha startet en "brytekamp" i de samme tumultene.

4 minutter kaos
Det blir lagt til 4 minutter fra dommer Strout, men det ble lite fotball på den tiden. Igjen oppstår det tumulter og denne gangen er det på sidelinjen i forbindelse med et innkast ved de to innbytterbenkene. Flere fra hvert lag involverer seg og det ender tilslutt med at assistentmanager Marc Bircham blir henvist opp på tribunen.

Bircham og Holloway jubler for scoringen. Førstnevnte sendt på tribunen mot slutten av matchen

Kampen ebber ut med 1-1 i målprotokollen, noe som egentlig kan sies å være helt ålreit for begge lag.

Tæl og guts
QPR spilte ingen pen kamp, men innstillingen blant de elleve på banen kan ingen klage på. Vi ser også bedre organisert ut nå enn for bare noen uker tilbake, men mot Fulham så klarer vi ikke helt å dekke rommet som blir mellom midtbanen og forsvaret i en 3-5-2. Der er det en jobb å gjøre Holloway.

Aller fremst i rekken var hærfører Jamie Mackie. Han går foran med en voldsomt arbeidsinnsats, sterk fysikk og enorm glød. Han lykkes ikke alltid, men han skaper en gnist i denne spillergruppen som ingen andre er i nærheten av. Han får også prisen som QPR´s bestemann denne ettermiddagen.

Nevnes må selvsagt også Smithies som redder straffe. Han er sjanseløs på utligningen og var hadde faktisk ikke all verden å gjøre til tross for at Fulham til tider hadde et stort spillemessig overtak.

Målscorer Manning gjorde også sakene sine litt over snittet og er i ferd med å bli en vital del av dette laget nå.