​Kun et tynt og lite håp...

...mot ulvene som nærmer seg opprykk.

WOLVES-crest

Av STEINAR SÆTHER

Vi klarte å hale i hop en viktig ettmålsseier mot Barnsley. 1-0 holder i massevis, ikke alltid blendende fotball, men sånn er nå livet i championship. At Scowens vrist var fininnstilt mot gamleklubben, gjorde ikke vondt verre, tenker jeg. I Barnsley er de uenige i det. Vi trengte tre poeng nå etter to tap og med ulvene tilbake i form, var det nødvendig.

De vandrende ulvene har 4 tap og 5 uavgjorte, alle de andre 21 kampene har gitt 3 poeng. Derfor leder de serien med 68 poeng, 11 mer enn geitebukkene fra Derby. Det ene tapet kom som vi husker i fjor høst på Loftus Road. Vi er gode hjemme mot de beste, det kan jo også blåfugla fra Cardiff skrive under på. 

Nå er det Molineaux Ground. Der har hjemmelaget prestert 11-2-2 og 31-12. Tapene har kommet mot skogvokterne 20. januar og blåfugla 19. august i fjor. De uavgjorte 9. desember mot Sunderland og 12. september i fjor mot Bristol City.

Manager Nuno Esporito Santo har et mannskap som jobber sammen som en enhet i så og si hver kamp, og han har jokerne. Spillere som Bonatini, Jota, Cavaleiro, Saiss og Douglas utgjør en forskjell i kamp etter kamp. At ulveflokken er PL neste sesong tviler jeg minst mulig på! Ny mann er forøvrig Benik Afobe fra Bournemouth, antagelig ei smart signering. I følge ulike media tenkte Holloway det samme, men tapte den kampen.

Santo har knapt en bekymring, det vil si, Saiss blir testa før kampstart. Holloway har noen flere han MÅ unnvære: Hall, Wheeler, Mackie, Luongo og Manning. Det er spørsmål rundt Smyth.

Jeg er ikke optimistisk fredag kveld før kampen. Våre to borteseiere kom mot et Birmingham i dårlig form og Burton alltid i bunnen. Wolves er helt i andre enden av skalaen - men ikke for det, vi har vunnet de tre siste kampene på Molineaux! Håpet er altså der, et tynt og lite håp. Dog blir mitt tips 2-0 til hjemmelaget.

Får ikke fulgt kampen sjøl på grunn av veilederkurs i Bergen, men når klokka slår 16.00 skal jeg ha på meg sort sørgebind til minne om Erling Seglem ❤

 

 • 2018

  Og for Liam Miller som også tapte kampen for kreften.

  2018-02-10 12:06:57
  [Svar]
 • 2018

  La oss vinne for Erling❤❤❤

  2018-02-10 09:50:43
  [Svar]