La oss avslutte med...

...en kamp å være stolte av!

Av STEINAR SÆTHER

Badge Nottingham.png

0-2 i Derby var alt annet enn fortjent. Nå fikk ikke den feilaktige straffa noe å si for overlevelsen vår (takk til Birmingham), men i verste fall kunne den det. Derby fikk en sterkt ønska seier når samtidig de to rundt seg på tabellen tapte. Vi er nå nr. 19med 2 kamper igjen.

Skogvokterne, i en heller miserabel sesong, var nettopp et av lagene som fikk noe å si for sluttspillssona, ettersom de slo Middlesbrough 3-1 mandag. Potensialet fins i Sherwood-skogen, men ustabilitet har ødelagt en brukandes sluttspillssjanse. 15-15-14 fortellerreelt sett hele historien. Likevel hadde de fortsatt en god sjanse i retning påsken, for så å slippe helt opp med tap etter tap, før altså M`boro ble slått klart sist.

Vår mann John Eustace blir nok ikke mer enn en ivaretaker de to siste kampene. Samtidig synes jeg litt synd i ham, for jeg trur bestemt han har noe for seg. Hvilken innstilling går han og laget til i denne kampen? I mitt håpefulle sinn ser jeg for meg tilsvarendeSwansea-kampen; full rulle fra avspark, kanskje få ei skåring og to tidlig i kampen. I motsatt fall kan vi oppleve noe a là Preston og Birmingham...

Begge lag har noen ute. Forest har to eller tre mann på sidelinja, vi kan ha opptil fem samme sted. For vår del er det særlig forsvaret som sliter nå på tampen, men også Cousins er ferdigspilt, Det kan bety spilletid for noen av unggutta som har vært på benkende siste kampene.

Forest har ikke imponert borte fra egen skog, de har 0-6-8 på tilsvarende siste kamper denne sesongen. Vi har sammen med Ipswich vært det dårligste laget på denne siden av nyttår, og vi vil ganske sikkert ende med over 70 innslupne mål for andre sesong på rad 🙁

Hva skal en tenke om sesongens site hjemmekamp, da? Jeg ser for meg noen mål, i hvilke nett de havner skal jeg si mindre om - eller er det lov å håpe på en avslutning å være stolt av? Jada, la oss si at vi vinner 3-1 i dag - så kanheller Forest vinne sin siste hjemmekamp om ei uke!

  • 2019

    Da vinner vi idag fordi Steinar Sæther tipper veldig ofte rett👍👍

    2019-04-27 13:04:53
    [Svar]