AV DAG HÅKON HELLEVIK

Omtalte Byrne utliknet nemlig for Wigan fire minutter på overtid, og sparket dermed ni av de siste 15 deltakerne ut av konkurransen. De hadde alle satset på seier for Bristol City, som var denne rundens store favoritt. Vi hadde i tillegg noen stemmer på Derby, WBA og Bolton, men heller ikke disse klarte å komme unna lørdagens kamp med alle de tre poengene i behold. 

Det gjorde imidlertid Hull med 3-1 over Reading, men dette var det altså bare to som hadde trua på.

Dermed står vi tilbake med Paul Gunnar Zindel (Blackburn/WBA/Hull) og Ingar Hole (Norwich/Aston Villa/Hull) som de to siste gjenværende i konkurransen. Vi kan allerede nå være så rause at vi lover begge premie, selv om den ene av dem må nøye seg med trøstepremie. I tillegg trekker vi altså  en vinner blant alle som har deltatt, men er blitt slått ut.

Paul Gunnar og Ingar skal knive videre om å bli den siste gjenstående, og utgangspunktet denne gangen er championshiprunden lørdag 13 og søndag 14. april. De to skal velge en vinner i en av de 12 kampene - men har altså ikke lov til å tippe på en klubb de har scoret poeng med før. Hvis begge scorer poeng - eller hvis begge bommer - fortsetter vi til en av dem blir stående alene tilbake.

Vi tar det vanlige forbeholdet. Hvis noen mener de har scoret poeng som de ikke har fått godskrevet må de sende et tips sammen med en klage, og så skal konkurranseredaksjonen finkjemme alle sine postkasser på jakt etter eventuelle uteglemte svar.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2018/19 innen 31. mai 2019. 

Svarene i denne runden må være i quizredaktørens innboks innen lørdag 13. april kl 16.00

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) SISTEMANN (i ett ord!!!) i emnefeltet

FRA UTVALGET NEDENFOR VELGER DU ETT (1)  LAG SOM DU TROR VINNER SIN KAMP

Aston Villa - Bristol City

Derby County - Bolton Wanderers

Ipswich Town - Birmingham City

Middlesbrough - Hull City

Nottingham Forest - Blackburn Rovers

Queens Park Rangers - Swansea City

Reading - Brentford

Sheffield United - Millwall

Stoke City - Rotherham United

West Bromwich Albion - Preston North End

Leeds United - Sheffield Wednesday

Wigan Athletic - Norwich City