Last Man Standing

Det gjenstår 7 deltakere  i supporterklubbens Last Man Standing-konkurranse, vår utslagsturnering hvor dere har tippet utfallet av enkeltkamper gjennom flere serierunder. Erfaringsmessig ville det tatt ytterligere to til tre serierunder å kåre en endelig vinner, men når dette kan skje er som vi alle vet høyst usikkert.

 QPRNorwaylogo_200x197

AV DAG HÅKON HELLEVIK

For å kunne kåre en vinner litt kjappere når engelsk fotball igjen er tilbake på gressmattene og på tv-skjermene (men kanskje ikke på tribunene) har quizredaksjonen derfor bestemt seg for et improvisert stunt som vil kunne avgjøre konkurransen allerede på første spilledag. Derfor, hvis du ønsker å være med i finaleomgangen og kanskje vinne en QPR Norway-skjorte behøver du bare svare på ett enkelt spørsmål:

På hvilken dato kommer QPR til å spille sin første obligatoriske seriekamp etter at engelsk fotballs coronapause er avblåst? 

Vi snakker om første tellende ligakamp med eller uten tilskuere - og uavhengig av om det da handler om en fortsettelse av inneværende sesong eller om starten på en ny. 

Svarfrist er 20 april, og alle gjenstående i konkurransen skal nå ha fått en mail med detaljer om fristen og om andre betingelser. Dersom noen mener at de fortsatt er med i konkurransen, men ikke har fått en slik mail, kan de sende svar likevel til adressen nedenfor. Da vil quizredaksjonen sjekke sine resultatlister for å se om noen er blitt uteglemt.

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) SISTEMANN (i ett ord!!!) i emnefeltet. Ikke føy til noen dato eller noen annen info, bruk bare dette ene ordet.