AV DAG HÅKON HELLEVIK

Storbritannia fikk tyngden av epidemien senere enn Norge, og henger derfor etter også i å åpne samfunnet opp igjen. Det er fortsatt håp om å kunne avslutte 19/20-sesongen for de øverste profesjonelle engelske divisjonene, men det eneste som er sikkert er at de første kampene da vil gå uten publikum på tribunene. Premier League jobber med å lage et arrangement som skal foregå på et mindre antall baner med et svært begrenset antall personer til stede, og vi ser for oss noe liknende også for Championship. «Sikre kilder» viser til at man diskuterer en sesongavslutning hvor man gjennomfører opprykk, men ikke nedrykk. I så fall vil det bli 23 lag i Premier League i den påfølgende sesongen, men riktig antall i divisjonene lengre nede i pyramiden.

Så når får vi så se QPR i aksjon igjen? Akkurat det var spørsmålet som ble stilt i et forsøk på å avvikle supporterklubbens Last Man Standing-konkurranse for noen uker siden. Vi hadde da kjørt noen uker med en utslagskonkurranse basert på kamptips, og sto tilbake med 7 deltakere som alle hadde overlevd tre runder. For å slippe å basere avslutningen av konkurransen på et nokså usikkert serieprogram en eller annen gang i løpet av sommeren eller høsten, bestemte quizredaksjonen seg derfor for å skjære igjennom med bare ett spørsmål; På hvilken dato kommer QPRs A-lag til å spille sin første obligatoriske seriekamp etter at fotballens korona-pause er over?

Nedenfor ser dere tipsene til de syv gjenværende deltakerne. Vinneren blir den som har tippet riktig dato, eller eventuelt kommer nærmest dersom ingen har nøyaktig riktig dato. For å sikre oss at vi får en vinner har vi puttet inn en regel om at hvis flere blir stående likt gir vi premien til den av dem som sendte inn svaret først.

Dette er svarene vi har fått inn:

Jan-Inge Nilssen         6. juni

Stein Hanstad             13. juni

Stig Løken                  13.juni

Gudmund Baustad     1. august

Roy Tore Jensen        8. august

Ingemund Leiknes      22. august

Ørjan Hestetun          5. september

Av disse syv er det seks som har mulighet til å vinne. Av herrene Stig Løken og Stein Hanstad har den ene allerede tapt, men hvem det er lar vi være å røpe. En av innsenderne sendte tipset sitt sammen med et hjertesukk om at dette var en rar konkurranse. Det har han selvfølgelig helt rett i, men så lever vi da også i ganske så rare tider for tiden.