Last Man Standing

Nøyaktig halvparten av de 24 som meldte seg på i denne konkurransen overlevde første runde. Det er bare disse 12 som skal svare på den oppgaven vi legger ut nå – og som handler om kampene som går helgen 26. til 28. februar.

 QPRNorwaylogo_220x216

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Alle dere som røyk ut har egentlig bare dere selv å takke – dere trodde av ufattelige grunner ikke på den åpenbare hjemmeseieren til QPR mot Bournemouth, en trepoenger som de aller fleste andre av oss aldri var i tvil om et eneste øyeblikk! Faktum er at bare 8 av de 24 hadde H her! 

Det var imidlertid fire deltakere som kom seg videre likevel ved hjelp av riktig tips i den andre kampen. Her ble en god del lurt av våre naboer Brentford, som gikk på sitt tredje strake tap. Det var det ganske mange i vårt utvalg som ikke trodde de skulle gjøre. Også Millwall, som bare klarte U mot Wycombe, førte til at mange røyk ut.

Alle som har gått videre til neste runde skal nå ha fått en email om dette, men som alltid må vi ta forbehold om at administrator kan ha blingset. Dersom du vet at du har scoret minst ett poeng men likevel ikke har fått mail, da sender du likevel inn tips i denne runden! Da skal quizredaktøren love å se ekstra godt etter i sine gamle emails!

Vi gjentar reglene: Nederst i denne saken finner du de tolv championship-kampene som spilles fredag 26, lørdag 27. og søndag 28. februar. Du skal velge ett lag fra en av de 11 ikke QPR-relaterte kampene, som du tror vinner sin kamp, og oppgi dette som det ene av dine to svar. Uavgjort holder ikke, laget du velger må vinne.

Som svar nr to skal du tippe resultatet av QPR-matchen, i dette tilfellet QPR borte mot Birmingham - etter mønsteret H-U-B

Hvis minst ett av dine to tips er riktige går du videre til neste runde, men tipper du begge feil er du ute. Til slutt står vi tilbake med en vinner.  Hvor mange runder dette tar, avhenger av hvor fort deltakerne skrelles vekk. Skulle sesongen være slutt – eventuelt bli stanset – før vi har en vinner begynner vi å telle poeng. Det vil si at det da vil spille en rolle om du har hatt ett eller to riktige svar hver gang du har gått videre. 

Det er dessuten en hake til her: Blant de kampene som ikke inneholder QPR kan du ikke velge samme vinner to ganger. Tippet du for eksempel Norwich i første runde kan du ikke tippe Norwich også senere i konkurransen. Det gjelder også dere som i første runde tippet et lag som ikke vant.

I disse tider må vi også ta forbehold om avlyste/flyttede kamper. Blir QPR-kampen ikke spilt på oppsatt helg annullerer vi hele runden. Blir noen av de andre kampene avlyst vil alle som har tippet på den avlyste kampen få godskrevet poenget forutsatt at tipset lå i quizredaktørens innboks FØR avlysningen ble offentliggjort.  Et godt råd er derfor å sjekke for eventuelle avlysninger før du sender inn ditt bidrag, for et tips på en kamp som allerede er avlyst gir null poeng.

Vi kårer to vinnere som begge vil få en QPR Norway-trøye som premie. Den siste gjenværende vil få den ene, og i tillegg trekker vi en premie blant de deltakerne som er slått ut. Som i våre andre konkurranser får du lodd i potten for hvert riktige svar du avgir, så jo lengre du henger med jo bedre sjanser har du i trekningen.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2020/21 på det tidspunktet konkurransen avsluttes.

Svarene må være i quizredaktørens innboks senest fredag 26. mars klokka 2045 - altså før avspark i denne serierundens første kamp.

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) SISTEMANN (i ett ord – sjekk stavemåte!!!) i emnefeltet. 

Ikke føy til noen dato eller noen annen info, bruk bare dette ene ordet. 

 

VELG ETT VINNERLAG FRA EN AV DISSE KAMPENE:

Derby County - Nottingham Forest

AFC Bournemouth - Watford

Barnsley - Millwall

Blackburn Rovers - Coventry City

Brentford - Stoke City

Luton Town - Sheffield Wednesday

Middlesbrough - Cardiff City

Preston North End - Huddersfield Town

Rotherham United - Reading

Swansea City - Bristol City

Wycombe Wanderers - Norwich City

OPPGI ET TIPPETEGN (H, U eller B) FOR DENNE KAMPEN

Birmingham City - Queens Park Rangers