Millwall på The Den er en klassisk championshipmatch. Før match luktet det tøff kriging og målfattig da ingen av lagene har vist særlig til form. Det er derfor ikke spesielt overraskende at det ender uavgjort, men QPR burde avgjort dette før utligningen kom.

Warburton gjorde kun to endringer på laget som forhåpentligvis nådde bunnpunktet prestasjonsmessig mot Huddersfield lørdag.

Kane og Willock startet oppgjøret på benken og ble erstattet av Kakay og Ball.

Det ga følgende startoppstilling i en tilnærmet 4-2-3-1:
Dieng i mål med backfirer Kakay, Barbet, Dickie, og Hamalainen goran seg. Tom Carroll og Geoff Cameron med defensivt ansvar på midten med Ball, Chair og Osayi-Samuel foran seg. På topp var det nok en gang Lyndon Dykes som nøt tilllit.

Gjeeesp
Førsteomgangen er ikke verdt mange ord. Det var nok Millwall som hadde det lille som var sjanser, men spesielt farlig var det aldri. Nærmest kom spiss Troy Parrott med en avslutning fra god posisjon inne i boksen. Skuddet gikk mot Dieng sitt korte hjørne, men QPR-keeperen hadde ikke nevneverdig store problemer med å redde.

QPR på sin side hadde svært lite å komme med offensivt. Laget kom sjeldent rundt på kant og til innlegg, noe Dykes trolig er avhengig av for å fungere best. Han ble feilvendt stort sett gjennom hele omgangen, og QPR sin beste mulighet kom på et halvhjertet skudd fra Chair rett før hvilen. Skuddet var slapt og curlet godt over målet til Bialkowski, men Chair skulle få sin revansj....

Mer fart, og litt moro
Begynnelsen av den andre omgangen var langt mer oppløftende. Ball startet med et godt skuddforsøk fra 20 meter etter tålmodig spill mot etablert forsvar. Bialkowski fikk sin første skikkelige prøve for kvelden og bestod testen.

QPR fortsatte sitt tålmodige spill og fikk en forløsende scoring i det 53 spilleminuttet. Chair kombinerte med Carroll på venstresiden og ladet skuddfoten fra drøye 20 meter. Denne gangen traff han perfekt og ballen suste utagbart i Bialkowski sitt høyre hjørne. Ei lita perle av en scoring fra Chair og en perfekt start på omgangen.

Burde økt, irriterende baklengs
Etter scoringen kjører QPR denne matchen ganske hardt. Dykes burde gitt 2-0 ganske tett på den første scoringen da han blir spilt fri og får en relativt åpen skuddmulighet på halvvolley fra 10 meter. Avslutningen er puslete og midt på keeper Bialkowski. Stor mulighet, men lite som minnet om en toppspiss der...

Millwall-manager Gary Rowett ser seg tvunget til å gjøre endringer. Han gjør et trippelbytte etter 64 minutter hvor Bødvarsson og ex.QPR-spiss Matt Smith entrer banen.

QPR fortsetter å presse på The Den. Osayi-Samuel prøver seg fra skrå vinkel og vinner en corner. Dickie vinner duellen etter corneren og headingen er også i nærheten av mål.

Etter 68 minutter så skulle Ilias Chair være svært nær å score sitt andre for kvelden. Avslutningen fra 16 meter går lavt og har godt trykk, men keeper Bialkowski gjør en kanonredning med venstrehånden.

Minuttet senere ligger ballen i nettet i motsatt ende av banen. Barbet laget frispark midt på egen halvdel, og dette taes kjapt av Millwall som kommer til innlegg på vår høyreside. Vi blir litt overrumplet og er litt dårlig organsiert, men får delvis klarert med en heading. Bødvarsson fanger opp nedfallsfrukten og får skutt fra 14 meter. Skuddet er ikke all verden, og ville trolig gått på utsiden eller blitt reddet av Dieng, men på vei mot mål så styrer Kakay skuddet i motsatt retning og inn i mål. En skikkelig møkkascoring og helt mot spillets gang på det tidspunktet.

Kan vi aldri ha flyt??

Tilbake til start
QPR burde drept matchen før utligningen, men dessverre var lagene like langt. Når vi da gikk tilbake til kampforløpet fra 1 omgang etter scoringen så ble det frustrerende for oss fans som bivånet oppgjøret.

Warburton gjorde noen bytter for å prøve å endre kampbildet uten å lykkes. Thomas og Bonne kom inn for Chair og Carroll siste kvarteret. Mulig de var slitne, men uansett litt merkelige bytter da det var disse to som hadde skapt mye av det QPR hadde å komme med.

Det endte 1-1 på The Den og det skal vi være sterkt misfornøyd med. Her skulle vi hatt alle tre poengene!!

Spillemessig er det fremgang sammenlignet med lørdag, men Millwall er nok langt fra å være blant de beste i denne divisjonen for øyeblikket. Det er nok ikke QPR heller slik som situasjonen er for øyeblikket og vi har et skrikende behov for en spiss som viser teft. Det har ikke Lyndon Dykes gjort foreløbig, og det er vanskelig å se at han plutselig skulle finne den formelen.

Nå gleder vi oss til lørdag hvor det faktisk blir en liten fanskare tilstede på tribunen. Det er i alle fall et solid skritt i riktig retning. Vi tar de lyspunktene vi får for tiden...

Millwall-QPR 1-1 (0-0)