Liker det ikke...

...men Brentford slipper inn nesten bare en 1/3 av oss.

Av STEINAR SÆTHER

Brent badge.jpgDet var herlig å oppleve at de seks måla mot Cardiff ikke var tilfeldige. Nye fem mot "landsmennene" fra Wales var ikke mye dårligere. Riktig nok stilte begge klubbene med svekkede lag i cupen - vi uten f.eks Eze og Wells, men desto viktigere var det at Hugill og Bright sto i sentrum for hendelsene og at de andre med mindre spilletid leverte både mål og godt spill. God start på året!

Ei potensielt hardere nøtt halv to norsk tid i dag, da vi tar sesongens korteste tur - bort til Brentford. Ingenting tyder på at dette blir målfattig med tanke på at begge mannskaper skårer mye mål. Vi er på andreplass på målstatistikken med 44, som er 4 bak WBA. Brentford har skåra 41 ganger. Det er antall nettsusere av negativ valør som skiller lagene. Vi har nå den tredje verste baklengsstatistikken med 48, hjemmelaget kan skryte av å være det beste defensive mannskapet i Championship med imponerende 20.

Ingenting har skjedd med mannskapene siden forrige møte 28. oktober på KPFS hvor vi tapte 1-3. Vinduet er åpent uten at vi kan finne noe å skrive hjem om. Det betyr at Brentford kan stille med de presumptivt beste: Spanske Raya i mål, tre som garantert spiller i forsvaret i Henry, Dalsgaard og Jeanvier, og antagelig Jansson. På midten kan det være at vi ser tre dansker, Nørgaard, Jensen og Marcondes. Om det er Watkins og Mbeuno som spiller i front, kan det være at Benrahma får den siste plassen på midten. Spissene har forøvrig 17 og 10 mål seg i mellom.

Manager Frank sitt mannskap har sterke 7-3-2 og 22-8 hjemme på Griffin Park. Vi har 5-1-6 og 16-21 borte. Reint formmessig leder også hjemmelaget på oss, og de har en utidig ledelse på oss lagene i mellom de seinere åra. Av den grunn må hjemmelaget være favoritter i dag. Om de klarer å ta ut en eller to av våre beste på midten og framme, har vi tapt. 

Mitt tips er 3-1 og hjemmeseier. Men ting skjer hele tida med alle lag under WBA og Leeds på tabellen, det er mitt håp. Så håpet mitt blir at hjemmefansen og alle andre med hjertet i Brentford putrer hjemover i en brent Ford!

 • Feil klubb.

  Unnskyld, litt for tidlig for meg Smithie er jo i Cardiff. Han ønskes sterkt tilbake i QPR av meg. Nesten så jeg har lyst å foreslå Andre Hansen fra RBK om dette ikke går.

  2020-01-12 09:39:08
  [Svar]
 • NY KEEPER

  Det må da være mulig å hente Smithi tilbake fra Swanse. Det må da være bedre for ham å spille for oss, enn å sitte på benken der han gjør nå.De to vi har nå holder ikke mål i det hele tatt.

  2020-01-12 09:34:40
  [Svar]
  • Re: NY KEEPER

   Helt enig.Har sett Lumley i en del kamper nå.Han virker nesten ikke interessert når han spiller.
   Smithies må være en mann å hente hjem igjen ja..
   Men her er det sikkert flere muligheter rundt forbi.Synes vo burde hente to, for han Liam Kelly har gjort en del rart når han har sluppet til ogdå.

   2020-01-12 10:38:34
 • Bredford vs qpr

  Det beste med denne kampen var at vi vant andre omgang 1-0 . Ellers var ikke dette så mye å skryte av .

  2020-01-11 15:33:34
  [Svar]
 • Lumly- en usedvanlig svak keeper

  Det er umulig å vinne kamper med en slik sisteskanse. Han har to forferdelige igangsettinger og klareringer som havner hos motparten og tre trekk senere så der det baklengs.
  I tillegg så opptrer vi som trege smågutter i hver duell.

  Dette er bare trist!

  2020-01-11 15:21:08
  [Svar]
 • Brentford vs qpr

  Huff og huff . Dette var en fæl 1 omgang. Til tider spilt ut etter alle kunstens regler og når man har et forsvar på bærtur og ikke på så er det ikke rart at det går som det går

  2020-01-11 14:28:44
  [Svar]
 • 2020

  I ordboka for ustabil burde det bsre stå QPR..

  2020-01-11 14:27:05
  [Svar]