Av STEINAR SÆTHER

At noen taper 4-0 for en serieleder er ikke sjokkerende, det har skjedd før og vil skje igjen. Det at vi taper på den måten vi gjør skal derimot ikke likes. Gjennomført tafatthet hos alle i hop var garantert ikke det vikar-manager Eustace så for seg. Når så lag under oss tok livsviktige poeng krympa avstanden ned til øverste nedrykksplass til 5 poeng inkudert målforskjell. 
 
Løvene fra Millwall har brølt skuffende lite og lavt denne sesongen. Jeg så for meg at laget kunne være i nærheten av sluttspillssona, i dag med 6 kamper igjen er nedrykkssona nærmeste nabo. Når det er sagt, så har løvene en hengekamp igjen foruten dagens kamp. Med seier i dag og seier i den, vil vi bytte plass med løvene...
 
Millwall har 2 seiere på de tre siste kampene - som er langt bedre enn oss. Vi er Championship sitt dårligste mannskap etter nyttår, skrekk og gru! De slo Birmingham 2-0 borte før de i neste kamp var jevne med Leeds i en kamp de tapte 2-3. Nå lørdag slo de altså tilbake igjen hjemme på The Den, med 2-0 over opprykksjagende West Bromwich.
 
Apropos hjemmebane der borte i sørøst-London, ved elva, hvor kveldens kamp spilles, så er ikke tallene bedre enn 7-6-6 og 24-24, borte er de dårligere enn oss! Vi som starta ganske bra borte med 4-4-5 har kun èn uavgjort siden - det var mot Hull i kampen hvor vi henta inn 0-2. Litt mer om oss borte: Vi har begredelige 2-3-21 på de siste 26 derby`ene i London 🙁 På The Den har vi 0-3-2 siden 1990.
 
Løvetemmer Harris stiller ofte med de samme spillerne i kamp etter kamp. I alle lagdelene er det noen få som har spilt langt flere spilleminutter enn andre. Blant målvaktene derimot har 3 mann spilt. To mann er toppskårere, begge har 5 mål.
 
Ferguson er ute med suspensjon for løvene, vi har kanskje Luongo tilbake etter sjukdom - om da ikke noe spesielt har skjedd utover dagen fram til kampstart. 
 
Vi taper nok ikke med kalassiffere i kveld. Håpet er at vi kan prestere godt nok til at en U er nærliggende, så innser jeg at oss og bortebane både i og utafor London, ikke er noe å skryte av. Av den grunn satser jeg en gang til på 2-1 til hjemmelaget.