Nå er det snart landslagspause og QPR er sammen med Aston Villa det store formlaget i championship. Laget står nå med fire strake trepoengere på hjemmegress.

Rotherham er fordømt og fortapt i bunnen av tabellen, og det var faktisk ingen stor forestillling av QPR selv om resultatet var overbevisende.

Holloway gjorde to endringer på laget som imponerte mot Leeds sist. Ngbakoto og Sylla startet denne gang og henviste Wszolek og Washington til benken. Fine bytter skulle det vise seg.

Tre mål første kvarteret
Matt Smith ble sendt gjennom alene med keeper av Idrissa Sylla allerede etter fem minutter på Loftus Road. Han satte avslutningen iskaldt ned i det lengste hjørnet og satte fyr på hjemmepublikummet allerede fra start.

Syv minutter senere skulle Rotherham få sin dose av glede for dagen da Newell får drømmetreff fra 25 meter. Smithies er sjanseløs på det fantastiske skuddet og lagene er igjen like langt.

Det likte Luke Freeman dårlig og to minutter senere jobber han til seg ballen fra Rotherham-forsvaret (som var pinlig svake!). Han kroner "verket" sitt med å krangle ballen forbi keeper til ny ledelse for QPR. En herlig slitescoring fra Freeman som har vært den rene åpenbaringen for QPR siden overgangen fra Bristol City i januar.

Så fornøyd blir Holloway med Freeman sin 2-1 scoring

2-1 til pause
QPR var det beste laget i det første omgangen, men Rotherham ser virkelig ikke ut som et championship-lag for tiden. 2-1 er ingen trygg ledelse, men her var det vanskelig å se at bortelaget skulle komme tilbake. Da måtte det i så fall en ny "lykketreff" a´la Newell sin til.

Det skulle imidlertid ikke gå langt inn i 2 omgang før kampen var avgjort.

Billig straffe
Tre minutter etter hvilen blir Matt Smith dyttet overende i boksen til Rotherham. Dommeren peker på straffemerket. Den var i sannhetens navn ganske billig.

Ngbakoto gjør ingen feil fra krittmerket. Sender keeper til venstre og triller ballen rolig i det høyre. 3-1!!

Endelig!
Massimo Luongo har vist gryende form den siste tiden, men kritikerne mener midtbanespilleren scorer for lite mål. Det er vanskelig å være uenig i da han fremdeles ikke har scoret i QPR-trøya. Det var før Rotherham-kampen!

Etter 57 minutter går han opp i duell i feltet på Ngbakoto sitt innlegg. Headingen hans finner veien inn i nettmaskene og man kan se hvor mye dette betød for både fans, manager, spillere og ikke minst Luongo selv.

Pur glede på vegne av Massimo Luongo sin første scoring i QPR

Cruisekontroll på
Siste halvtimen er cruisekontrollen på for Holloway sine menn. Holloway gjør sine tre bytter, Washington, Morrison og Goss inn tidlig denne gangen. Tre målscorere ble byttet ut i Smith, Freeman og Luongo.

På overtid fastsatte kaptein Onuoha sluttresultatet til 5-1 med en avslutning fra kloss hold. 5-1!!!!

Uansett hvor svak motstanden er/var så er slike seire deilige. For QPR sin del vil jeg gå så langt å kalle dem unike!