Av STIAN KARLSEN

Alejandro Faurlin inn og Karl Henry ut var den eneste endringen Jimmy Floyd Hasselbaink gjorde på laget etter 1-1 mot Wolves på lørdag. Det byttet var det mange som var svært fornøyd med. Skal ikke stort til å glede oss QPR-supportere for tiden!

Tre spillere fra de respektive troppene har spilt for begge klubber. Jamie Mackie satt på benken for QPR og Dexter Blackstock slet benkeplassen hos hjemmelaget. Michael Mancienne spilte fra start for Nottingham Forest.

Jevn førsteomgang, 3x treverk.
Førsteomgangen på City Ground var helt jevn. QPR startet og avsluttet omgangen best, mens Nottingham dominerte en stund halveis i omgangen. Da kom da også til kampens største mulighet da Tesche fikk drømmetreff og sendte avgårde en suser fra over 30 meter. Forsøket går i tverrliggeren og ut. Forest hadde i tillegg enda en ball i stanga, mens Faurlin ikke ville være noe dårligere da han satte sitt strålende frispark i omgangens siste minutt gikk via Forestkeeper De Vries og innom treverket.

Tilfeldighetene gjorde det til at det s fremdeles sto 0-0 og QPR har nå holdt nullen 18 ganger på rad hvis man kun teller førsteomganger. Ikke så spennende kanskje, men like fullt imponerende. Synd utbyttet poengmessig ikke har vært bedre.

Washington fikk en halvtime
Hvis førsteomgang var jevn totalt sett med overtak til begge lag, så var den andre omgangen mer jevnt fordelt. Begge lagene produserte små farligheter og det var helt umulig å spå hvilken vei dette skulle ende.

Vår nye spiss startet på benken, men da timen var spilt så kom Conor Washington på banen. Hoilett hadde da gjort sitt for kvelden. Washington viste glimt av at han kan bli en nyttig spiller for QPR

Slitt i sluttfasen
Leroy Fer kom til en veldig god sjanse kvarteret før slutt da Phillips sin corner finner hodet hans. Fra kloss hold klarer han ikke å få styrt ballen over streken.

QPR har hatt en lei tendens til å slippe inn sene mål denne sesongen. Den angsten og frykten kom snikende for fullt da vår gamle toppscorer Dexter Blackstock entret banen noen få minutter før full tid. Det lå i kortene at det var mannen som skulle gi oss et ekstra dytt ned i søla, men denne gangen holdt QPR nullen også i sluttminuttene. Kampen ender 0-0. Helt greit, men litt skuffet over at vi heller ikke denne gangen klarte å endre historien som sier at QPR aldri har vunnet på City Ground. Det er faktisk smått utrolig.

Ut fra rapportene å dømme så skal vi være ok fornøyd med resultatet. Hoilett, Fer og Smithies trekkes frem som positive.