Selv om de mange norske tilreisende fikk en fartsfylt og underholdende kamp på Loftus Road, så ble utfallet tilslutt null poeng. Surt, men sant og si ikke helt ufortjent, og QPR er fremdeles championships mest ustabile lag resultatmessig.

De elleve som møtte Villa var, siden før landslagspausen, endret med tre spillere. Sylla, Wheeler og Washington ble alle benket og inn for dem kom Mackie, Cousins og Matt Smith.
Det betød følgende startlag: Alex Smithies; Alex Baptiste, Joel Lynch, Jack Robinson; Jordan Cousins, Josh Scowen, Massimo Luongo (kaptein), Luke Freeman, Jake Bidwell,  Mackie, Smith

Det betød 3-5-2, noe som har vært ensbetydende med underholdningsverdi på Loftus Road denne sesongen. Underholdningsverdien var det da heller ingenting å si på denne helgen.

Kampen
Begge lag var villige i starten av kampen. QPR var kanskje hakket bedre enn Villa frem til den første scoringen, men det føltes likevel tilfeldig at det var hjemmelaget som scoret først. Tilfeldig er også en god beskrivelse på scoringen. Luke Freeman sin corner ble til en avslutning fra kloss hold fra Joel Lynch. Forsøket bli reddet på streken, men der stod både Bidwell og Mackie klare til å pirke returen over linja. Mackie ble kreditert scoringen, men scoring hadde det blitt uansett etter touchen fra Bidwell.

Etter scoringen var det liten tvil om hvilket lag som var det beste. Aston Villa satte presset umiddelbart og beholdt initiativet hele omgangen ut, inkludert overtidsminuttene av den første omgangen. Etter en sjansebonansa av de sjeldne, som inkluderte et skudd i tverrliggeren, så blokkerer Jack Robinson en avslutning med høyrehånden når det gjenstår 10 sekunder av det andre tilleggsminuttet. Adomah setter straffen høyt i Smithies sitt høyre hjørne mens vår sisteskanse lå å "sprellet" i motsatt ende. Lagene gikk til pause på 1-1.

Ser at Ian Holloway stiller spørsmålstegn ved straffesituasjonen etter kampslutt. Hold fokuset der det skal Ollie, straffesparket var en riktig beslutning!

Holloway gjorde ett bytte i pausen, antar at det gjelder en skadet Luongo som måtte ut, og Ryan Manning kom inn.

Adomah igjen
Kampen vippet veldig i starten av den andre omgangen. Begge lag kjørte på og var interessert i et ledermål. Rett før timen spilt skulle avgjørelsen komme, og nok en gang var det Adomah som fikk nettkjenning. Conor Hourihane er en god avslutter, men satte denne gangen opp Adomah i sekstenmeteren på Villa sin venstreside. Adomah nølte ikke og sendte en markkryper mot lengste hjørnet. Det ser ut til at Smithies var såvidt borti ballen med fingertuppene, men klarer ikke stoppe skuddet mer ennn at det går via stangen og inn i mål. Kunne QPR klare å komme tilbake?

QPR forsøkte, men Aston Villa hadde spilt på seg selvtillit og hadde stort sett kontroll på sakene etter ledelsen. Holloway la om til 4-3-3 da han lanserte Conor Washington til kampen som erstatter for Jordan Cousins. Det endret ikke kampbildet nevneverdig, og det nærmeste man kom var en Smith-volley like utenfor, og en heading fra samme mann som gikk rett på Villa-keeper Johnstone fra svært god posisjon. Etter fem minutter tillegg blåste dommeren av oppgjøret. Joel Lynch så ikke fornøyd ut, men mistenker at han lengtet etter sluttsignalet ettersom han befant seg mer liggende på gresset med smeller i hodet, enn stående de siste 10 minuttene av oppgjøret.

QPR-Aston Villa 1-2 (1-1)
Mål: Mackie (18), Adomah (45+2, 59)

QPR: Alex Smithies; Alex Baptiste, Joel Lynch, Jack Robinson; Jordan Cousins (Conor Washington 63), Josh Scowen, Massimo Luongo (Manning 45), Luke Freeman, Jake Bidwell,  Jamie Mackie (Idrissa Sylla 73), Matt Smith