McClaren har hentet sine menn!

Steve McClaren har plukket ut både assistent og førstelagstrener. Det betyr samtidig at Marc Bircham forlater QPR for denne gang. 

500_474143985656715778
Gutta "krutt" er historie

Av STIAN KARLSEN

Det var ingen sjokkbølger, men likevel en smule vemodig, da vi fikk beskjeden omat Marc Bircham forlater QPR. Bircham var trofast ved Ian Holloway sin side og sammen skal man lete lenge etter mer blått og hvitt i blod og sinn. McClaren ønsket å plukke sine egne medarbeidere og Bircham var ikke en av dem. Slik er fotballen... 

- Jeg har virkelig storkost med med å jobbe under Ollie. Det har vært en ære og betydd alt. Jeg tror virkelig vi forlater klubben i en bedre posisjon enn når vi kom, og jeg er stolt av arbeidet vi har utført. 

- Steve McClaren har kommet inn og har et ønske om å hente sine egne, noe som er absolutt er den riktige måten for en manager å gjøre det på. Av hele mitt hjerte ønsker jeg ham og mannskapet hans lykke til fremover. 

John Eustace ny asssistent
Først hentet McClaren inn John Eustace som sin nye assistent. Den tidligere midtbanespilleren spilte under McClaren i Derby, og har de to siste sesongene vært manager i Kidderminster som befinner seg i National League (5 nivå). Har gjort sine saker godt der, men da McClaren kom med tilbud så var utfordringen på et høyere nivå med QPR for fristende til å la det passere. 

Matt Gardiner ny førstelagstrener
Nå sist ble Matt Gardiner introdusert som førstelagstrener. Han kommer også fra Kidderminster og var i teamet til Eustace. Gardiner er 44 år og har tilbrakt en karriere, frem til 2005, som spiller godt ned i divisjonssystemet. Etter endt spillerkarriere begynte han managerkarrieren enda lenger ned i divisjonene. QPR er ganske sikkert det desiderte høydepunktet på CV´n hans foreløbig. 

Spillere også? 
Da er teamet på plass, så nå gjenstår det å se hva McClaren har og "rutte" med av finanser. Ryktebørsen er ikke akkurat sprengt når det gjelder spillere inn, men tipset er at McClaren klarer å holde kortene tett til brystet. Han er neppe av Harry Redknapp (lekk som ei sil...) sitt kaliber selv om han tidligere har jobbet under ham i QPR. 

Vi gleder oss til sommeren, nye signeringer og til å se hva vår nye sjef klarer å få ut av det han allerede har tilgjengelig. 

U R´sss