Kampen på City Ground var langtfra vakker. En typisk championshipkamp vil nok mange si. En kamp med masse dueller, varierende pasningsspill, noen stygge taklinger og lite målsjanser. Likevel så er det ekstatisk deilig å få med seg tre poeng.

Mulig vår tidligere forsvarsspiller, Jack Robinson, hadde klart å motivere våre gutter ekstra etter at han var ute media tidligere i uken. Han forlot klubben etter forrige sesong da et hardt økonomisk presset QPR ikke forlenget kontrakten hans.

- Hvis vi har dagen så vil vi "blåse QPR av banen" sa han.

I etterkant lite smart Mrs.Robinson! Deilig å besvare slike uttalelser med å levere på banen.
At det var nettopp Robinson som Leistner knuste i luftduellen til kampens eneste scoring, gjør det hele både vakkert og rørende.

Laget QPR stilte med bød på en endring siden sist mot Middlesbrough. Joel Lynch er ute med skade og Josh Scowen erstattet ham. Scowen gikk inn på midtbanen og Jordan Cousins gikk ned i forsvarsfireren.

Dermed så laget slik ut:
Lumley, Cousins, Furlong, Leistner, Bidwell skulle sørge for at vi ikke skulle slippe inn mål.
Scowen, Luongo, Wszolek og Freeman var våre krigere på midtbanen.
Eze og Wells var våre to offensive trusler.

Svakt som underholdning
Stort sett hele den første omgangen var blottet for høydepunkter inntil QPR tok ledelsen rett før garderobepraten. Det var Nottingham Forest som hadde ballen mest, men laget var langt unna å sette Joe Lumley på noen skikkelige prøver. QPR prøvde seg på enkelte overganger, men klarte heller ikke levere kvalitet i den siste tredjedelen av banen.

Når alle trodde at det hele skulle ende målløst ved hvilen så får QPR frispark på høyresiden av 16-meteren. Luke Freeman slår serven perfekt inn i feltet og finner pannebrasken til Toni Leistner som knuser sin markering, Jack Robinson, i lufta. Leistner sin heading går inn i det lengste hjørnet til Nottingham Forest-keeper Pantilimon og QPR fikk en perfekt avslutning på omgangen.

God kontroll
Etter hvilen så fortsatte kampen i det samme sporet. Forventningene var at Forest ville presse oss bakpå og at vi skulle forsvare oss med nebb og klør. Det skjedde ikke før det gjenstod noen få minutter av oppgjøret. Frem til dette ble det stadig kraftigere frustrasjon hos hjemmelagets spillere, og da spesielt Jack Robinson. Robinson var heldig som fikk bli værende på banen da han halvveis inn i 2 omgang satte inn en grisetakling på Massimo Luongo. Luongo var heldig som slapp fra det uten skade og Robinson slapp unna med et gult kort.

Den samme Robinson viste seg på grensen til det usmakelige noen minutter senere, da han tydelig var irritert for at han måtte spille ballen over sidelinjen da en medspiller lå nede med skade. Jack hadde nok ikke lyst til å tape mot sine gamle lagkamerater. Han ble kåret til hjemmelagets beste spiller, men det er forhåpentligvis en mager trøst...

En stor mulighet
De siste fem ordinære minuttene så kom det presset man hadde ventet på hele omgangen. Tilslutt fikk de også en farlig avslutning på mål. Guedioura knallet til fra 25 meter og fikk stjernetreff. Joe Lumley er etter ballen og får en hånd på den. Han klarer ikke stoppe skuddet, men ballen endrer retning og går i tverrliggeren! Lumley og QPR er både gode og heldige! Det var meningen at vi skulle vinne dette og bryte en, tilsynelatende, endeløs forbannelse!

Etter dette så var man sikker på at dette gikk veien. Selv med seks minutter tillegg så klarte Forest aldri å få ballen i mål. Vi vinner kampen, vi holder nullen og vi bryter en forbannelse. Dette er en førjulsgave av dimensjoner og kan ikke omtales som annet enn "Mirakelet på City Ground". 84 år har gått siden lagene møtte hverandre for første gang i Nottingham, da tapte QPR 4-0. Ingen hadde vel i sin villeste fantasi trodd at det nesten skulle gå nesten 85 år før våre gutter skulle vinne sin første kamp der...

Du verden hvor deilig det var når det først skjedde!

Dagens mann
Toni Leistner. Kaptein, målscorer og stor sjef i det defensive. Utallige klareringer både med hodet og langs bakken. Smart fotballspiller som posisjonerer seg utrolig godt. Scorer kampens eneste mål og sørger deretter for at vi holder nullen. Stor kamp av kapteinen som også hadde en ny makker ved sin side i Darnell Furlong. Furlong skal også nevnes på den positive siden. 23-åringen legger nå inn en voldsom søknad om å være fast inventar på dette laget.