Mye bjeffing, lite kjøttbein!​

På tide med litt ugagn igjen, kjære rangere!

Av STEINAR SÆTHER

8 hud badge.pngWells gjorde ikke ugagn på KPFS for ei uke sida, det holdt jo med at Diedhiou brukte huet èn gang. Vi gjorde dessverre ikke ugagn i rødstrupenes reir heller, sjøl om sjansene var der. Vi kan ikke tillate oss å la være å skåre utover våren. Når vi kikker nedover tabellen fra vår 16.plass er det kun 9 poeng ned til øverste nedrykksplass som besittes av Wigan akkurat nå. Lagene under oss vil garantert ha sine stunder framover, det er vi også pukka nødt til å ha!

Terrierne fra Huddersfield hadde en trasig start på sesongen. Bl.a tapte de alle de fire første kampene hjemme på John Smith`s Stadium, og borte var de ikke særlig mye bedre. Nedrykkerne fra PL så ut som et nytt nedrykkslag. Etter hvert har hjemmeformen kommet seg og sida startfadesene har de prestert 4-5-2. Ikke imponerende det heller og det er altså ikke uten grunn at klubben befinner seg under oss og har samme antall poeng som nevnte Wigan. Målskåren er 16-21. Totalt har de nå 8-8-14. 

To nye navn kom inn i januarvinduet, det være seg målvakta Jonas Lossl og spissen Chris Willock. Lossl ventes å få sin debut lørdag mens Willock muligens får spilletid uti kampen. Ahearn-Grant har spilt alt og skåra tretten mål, og sammen med Bacuna er de det beste terrierne kan oppdrive nå. Men en skal ikke undervurdere rutinen til Stearman og King som også kom inn. Fem mann rusla ut døra, et par av dem spilte noen kamper. Ergo ingen store tap for manager Cowley.

Ingen skader eller fravær av andre grunner hos terrierne. Vi mangler Cameron pga sine ti gule kort, og Owens er fortsatt skada. Barbet er spilleklar - dog trur jeg at Masterson fortsetter ved siden av Hall. Eller, kan det være en glup tanke at Masterson overtar plassen til Cameron mens Barbet igjen spiller ved siden av Hall...? Det kom jeg på helt av meg sjøl!

Det blir aldri målløst lagene i mellom, og det trur ikke det blir nå heller. Samtidig trur jeg minst på et uavgjort sluttresultat. Et av lagene vinner med ett mål. Huddersfield har blitt bedre uten å imponere storligen. Mye bjeffing, lite kjøttbein. 

På tross av fire uten seier borte mot terrierne og fire tap på rad borte i serien: Skårer vi det første målet i kampen, ja, da vinner vi. 2-1 eller 1-2 er det, hikk, ultimate svaret. 

 

 

  • 2020

    Var vi best idag også eller...?

    2020-02-08 19:25:42
    [Svar]