Nå braker det løs!

QPR er av mange tippet en sesong langt nede i nedrykksdumpa. Nå er det på tide å bevise at disse såkalte ekspertene tar feil! 

Ebere-Eze
Det knyttes store forventninger til vår nye nr.10. Eberechi Eze!

Av STIAN KARLSEN

Championship 2018/19 er mer åpen enn noen gang dersom man skal tro "ekspertene". Likevel ser vi noen trender i tipsene som som har kommet før seriestart. 

Leeds, Nottingham Forest, Stoke, WBA, Derby og Aston Villa er av de fleste tippet langt oppe denne sesongen. QPR er av de samme personene plassert langt nede, sammen med lag som Rotherham, Bolton, Bristol City, Reading og Hull (med Markus Henriksen som kaptein denne sesongen!) 

La det være sagt, man bør ha full forståelse for at QPR er tippet på nedre halvdel av tabellen. Laget har hentet inn en spiller (Toni Leistner), samtidig som man har måttet kvitte seg med flere profiler som Smithies, Onuoha, Perch og Robinson. 

I utgangspunktet fire spillere som ville spilt et stort antall kamper for QPR dersom de hadde blitt værende på Loftus Road. Vi har likevel ganske god tro på at dette skal kunne gå da vi har unggutter som har bevist at de tar nivået i denne lagdelen. Problemet er at troppen er syltynn her og at skader vil ramme oss hardt. En forsvarsspiller med lang championshiperfaring bør være høyt på prioriteringslisten før vinduet stenger. 

Supportere mer positive
Denne sesongen ser det ut til at vi supportere er langt mer positive enn ekspertene. "Vi" tror ikke QPR er så svekket som "ekspertene" skal ha det til. Det generelle inntrykket er at overraskende svært få av "oss" tror vi rykker ned under McClaren sin ledelse. Dette gjenspeiles i "Poll" vi har hatt gående på qpr.no den siste tiden, hvor kun 2% har svart at de tror QPR rykker ned. 

Til sammenligning tror 5% av oss på "Direkte opprykk"

Det er som regel én til to overraskelseslag i løpet av sesongen. Disse er selvsagt svært vanskelig å spå, men vårt QPR er i en posisjon hvor det kan være mulig. Mulig championship er mer åpen enn noen gang, men det er jaggu sesongen til QPR også.... 

Dette blir spennende fra start til slutt. Vi kan drømme stort, og vi kan falle dypt. Alt kan skje! 

Ny manager 
Ny manager ikke nødvendigvis noe stort pluss, og mange fikk kaffen i vrangstrupen da det ble kjent at Ian Holloway ble sparket. Holloway hadde gjort "drittjobben" og forlot skuta i bedre stand enn han overtok den, men styret mente at han ikke er riktig mann for utviklingen videre. 

Steve McClaren er hentet inn, og man kan skjønne hvorfor. Det store ankepunktet til McClaren er at han ikke er noen typisk manager, men en mer utpreget coach/trener. Dette vet selvsagt også styret, men de mener at den spillergruppen QPR innehar for øyeblikket, ung og lovende, har mer behov for en McClaren enn Holloway. 

Det er greit å kunne se logikken i dette, så får tiden vise om dette var et lurt trekk. 

Preston North End
Lørdag er vi Preston, hvor vi tradisjonelt sliter med å få med oss noe særlig av vert poengmessig. Da får vi det første av 46 svar på hvor godt dette mannskapet er! 

Vi gleder oss til å lese analysen Steinar! 

Championship i gang allerede i kveld
Sesongen sparkes i gang allerede i kveld med Reading mor Derby klokken 21:00. I utgangspunktet bunn mot topp, men det har skjedd rarere ting i fotball enn at dette blir snudd opp/ned. 

Spill ball! 

U R´sss