Huddersfield trengte sårt poeng i denne matchen, og etter kampen er differansen på tre poeng mellom klubbene på tabellen.

Warburton sine menn bød ikke på overraskelser. Kelly i mål men Wallace, Kane, Masterson og Hall i forsvarsfireren. På midten var det Ball og Amos med defensivt ansvar og trioen Chair, Eze og Bright Osayi-Samuel. Jordan Hugill er vårt eneste reelle alternativ på topp for tiden.

QPR spilte i sine lysegrønne/turkise (eller aquablå som klubben kaller det!) lørdag, uten at det hjalp det minste grann.

Håpløs åpning
Innen kampen var 90 sekunder gammel hadde QPR gitt bort ballen to ganger på innsiden av 16-meter. Hverken Dom Ball eller Todd Kane ble straffet for sine handlinger, men begge deler minnet oss brutalt på at vi burde forsterket forsvaret i januar.

Eze finner Hugill etter 9 minutter for QPR sin første mulighet. Hugill prøver en vanskelig volley fra 15 meter men treffer dårlig og på utsiden av målet til Huddersfield.

Kampen er jevnspilt uten virkelig store sjanser etter dette frem til minutt 33. QPR fikk mange cornere denne omgangen og dette ble den desidert farligste. Eze tar corneren og Hall møter med hodet på første stolpe. Ballen går i stanga og ut i feltet igjen før den blir klarert. QPR uheldige som ikke tar ledelsen.

Huddersfield fikk en god sjanse på heading fra Mounie rett før hvilen, men Kelly reddet fint. Dermed var det helt greit at lagene gikk til pause på 0-0. Ikke veldig severdig første 45 minutter.

2 omgang
Første målsjanse i 2 omgang kommer etter 52 minutter. Det er Huddersfield som prøver seg etter et frispark fra egen halvdel blir headet ned til Stearman i QPR-feltet. På volley omtrent fra straffemerket så treffer han midt på Kelly.

1-0 57 min, Kachunga
Første målet kommer etter at Bacuna trer gjennom Toffolo. I duell med Hall faller både Toffolo og Hall, men førstnevnte kommer seg på beina og slå innlegg fra dørlinja inn på femmeteren. Kachunga er klinisk og header ballen inn fra kloss hold.

QPR-forsvaret virket ukonsentrert og mer opptatt av at dommeren ikke skulle dømme straffe i forkant av scoringen, enn å forsvare seg videre.

2-0 61 min, Mounie
Tre minutter senere så dobler hjemmelaget ledelsen. Kelly med en svak klarereing som fører til brudd på vår halvdel. QPR prøver å forsvare seg og det ender med at Wallace går i duell med Kachunga og at han deiser i bakken. Billig straffe som Mounie setter sikkert opp i det venstre hjørnet til Kelly.

Da ble resten av matchen vanskelig. Etter å ha sett ut som det mest sannsynlige laget til å ta med seg poengene så var man nå under 2-0 i løpet av fire minutter!!

Dobbeltbytte
66 minutter og Warburton måtte gjøre endringer. Han gjorde like godt to, og de var som forventet. Chair og Amos ut, Pugh og Clarke inn.

Kunne vi jage og skape kamp igjen?

Svaret på det var et rungende nei. Huddersfield var bedre enn QPR etter scoringene. Kelly måtte vise hva han var god for ved et par anledninger og sørget for at det ikke ble styggere sifre.

QPR var tafatte og Wallace sitt skudd utenfor og over fra 18 meter etter 78. minutter var det nærmeste man kom en redusering. Kampen døde sakte men sikkert ut og i sluttminuttene så virket det som om «alle» ville at dommeren skulle gi sluttsignalet.

2-0 var svært skuffende. Spesielt offensivt var det skuffende. Vi har vendt oss til at det er litt ruskete defensivt, men vi har oppveid svakheten i mange tilfeller ved å være solide fremover. Denne ettermiddagen var det lite som stemte fra 25 meter og inn til motstandermålet. Jordan Hugill hadde vanskelige arbeidsforhold og klarer ikke skape all verden på egenhånd.

Best på QPR var ganske klart Ebere Eze denne gangen. De gangene QPR produserte noe så var det Eze som var hjernen bak hver eneste gang. Godt driv, gode finter og mange bra innlegg og dødballer.

Huddersfield-QPR 2-0 (0-0)