Nahki Wells nominert til «månedens spiller»

I sin siste måned som QPR-spiller har Nahki Wells gjort sakene så imponerende at han kan stikke av med trodeét som månedens spiller i championship. 

Av STIAN KARLSEN

Nahki ble tilbakekalt fra sitt sesonglange lån hos oss fra Burnley, og videresolgt til Bristol City på tampen av overgangsvinduet. Totalprisen for 29-åringen skal være cirka £5 millioner, noe QPR ikke kunne matche. 

Nahki har virkelig imponert den siste tiden i QPR-drakta. Januarfasit ble tre kamper, fem mål og en målgivende. Tre av målene kom mot Cardiff første nyttårsdag, mens han scoret mot Brentford og Leeds i tillegg. 

Han var tilbake på Kiyan Prince Foundation Stadium lørdag for Bristol City da de stakk av med alle tre poengene i 1-0 seieren over våre menn.

Vi hadde selvsagt et håp om at han ble værende, da det var tydelig at han trivdes og leverte varene hos oss. Den gang ei, og slik er fotballen. Det snakkes om mangel på ambisjoner hos QPR, men når man er så finansielt kneblet som QPR så er det vanskelig å se en annen utvei. 

Vi ønsker Nahki lykke til i Bristol og videre i karrieren. Han har satt sine spor hos oss og det hadde vært gledelig enn om han vant utmerkelsen «Månedens spiller i championship» som det siste han gjorde hos oss.

6 Nahki 2.jpg
Wells virket oppriktig lei seg for å forlate QPR. Vi deler den følelsen...