Av STIAN KARLSEN

27 Scowen.pngDet ble mandag kjent at Burnley har valgt å tilbakekalle Nahki Wells fra sitt sesonglange lån hos oss. Det positive ved det er at han har gjort det strålende hos oss og tiltrekt seg oppmerksomhet fra andre klubber, noe Burnley vil prøve å gjøre penger på før kontrakten hans går ut. 

Innerst inne så var vi vel klar over at dette kom. Kroppsspråket til Nahki etter FA-cup exiten fredag kveld talte for seg. Han var knust og brukte lang tid rundt stadion etter match. Trolig var han klar over situasjonen selv allerede da. 

Bristol City og Nottingham Forest skal være to av klubbene som er svært interessert i å sikre seg underskriften til mannen fra Bermuda. Det er likevel ikke helt hugget i stein at Wells er tapt for QPR. Klubben ønsker ham sterkt, og Wells selv har et klart ønske om å bli QPR-spiller på permanent basis. Når alt kommer til alt så dreier dette seg om penger. QPR har ikke råd til å bryte «financial fair play»-reglementet, og jobber nå hardt for å få på plass midlene som trengs.  

Det ryktes at Nottingham Forest skal være villige til å legge £4 millioner på bordet. En sum QPR trolig ikke er i nærheten av å kunne matche. Vårt håp er at Wells har så sterkt ønske om å bli QPR-spiller at han sier nei til andre klubber og at Burnley går med på et salg til QPR for en lavere sum.

Josh Scowen
Tirsdag ble det kjent at Josh Scowen forlater QPR til fordel for League One og Sunderland. Scowen kom til QPR i 2017 og har spilt 103 kamper og scoret tre mål i løpet av denne tiden. Den siste scoringen kom mot Swansea i FA-cupen tidligere i januar og var en aldri så liten perle. Overgangssummen er ukjent. 

Scowen er kjent som en hardtarbeidende arbeidsmaur på midtbanen og er en av spillerne som har fått mest kritikk, mye ufortjent, når resultatene har «buttet». Har vist seg og være en trofast og nyttig spiller i troppen, så overgangen virker noe merkelig. Kanskje påtvunget ledd i veien for å finansiere et kjøp at Wells på permanent basis? 

Inntrykket er at likevel at det kan være riktig å la ham gå, når det syntes som at hverken supportere eller Warburton har gitt ham nødvendig tillit. 

Det blir spenning helt inn også i dette vinduet. Hva sker med Eze og Osayi-Samuel?
Spesielt Osayi-Samuel er på ryktebørsen om dagen. Både Burnley og Southampton skal være interessert og verdien skal ligge rundt £8 millioner. 

U R´sss