Fire poeng på de to første kampene og til tider glimrende fotball har gjort at forventningene i W12 har steget betraktelig siden sesongstart. Likevel så vil nok de fleste være enig med undertegnede når poeng på Carrow Road hadde vært for bonus å regne.

Ian Holloway har funnet sin startellever med de tilgjengelige spillerne han har. For tredje gang på rad, i serien, mønstret han samme mannskapet. Det var med andre ord ikke noen form for overraskelser i laguttaket som ble publisert drøye tre kvarter før matchstart. Selvsagt var det også 3-5-2 som var formasjonen denne kampen, men det skulle komme noen utfordringer i løpet av matchen som gjorde at Holloway ble tvunget til endringer.

Feiende flott start igjen
En ting skal QPR-laget ha hittil i sesongen, og det er at man ikke har sovet når dommeren har satt oppgjørene i gang. Alle matchene har man gått i strupen på motstander og produsert målsjanser tidlig. Det var også tilfellet mot Norwich. I løpet av de ti første minuttene dominerte QPR banespillet totalt og skapte et par brukbare muligheter.

Bidwell prøvde seg først på en halvvolley som gikk over fra god posisjon før Mackie prøvde skuddfoten og testet om Norwich-keeper Gunn var på hugget. Gunn var varm nok i trøya til å ha grei kontroll på skuddet.

Norwich inn i kampen, Wszolek ut
Etterhvert fikk hjemmelaget litt mer struktur på lagdelene og begynte å yppe seg på QPR sin halvdel. Oliveira prøvde seg ved et par anledninger og advarte bortelaget om hva som skulle komme.

Etter halvtimen spilt så måtte Pawel Wszolek ut med noe som så ut til å være en hamstringskade. Kazenga LuaLua kom inn for polakken. Det betød utfordringer formasjonsmessig for Holloway, og omlegging til 4-4-2.

Norwich presset godt på det siste kvarteret av omgangen, men lagene gikk i garderoben uten at noen av dem hadde fått "hull på byllen"

Oliveira ordnet hjemmeledelse
To minutter etter pausen så fikk Oliveira det han jaktet etter i den første omgangen uten hell, nemlig scoring. Fint Norwich-spill på deres høyreside ender med at Vrancic vekter en perfekt pasning gjennom QPR-forsvaret til Oliveira som kommer alene med Smithies. Han setter ballen i det lengste hjørnet uten at Smithies noe kan gjøre.

QPR og Luke Freeman holdt på å slå tilbake umiddelbart, men avslutningen fra 12 meter rett foran mål ble reddet av Gunn uten store problemer.

Etter timen spilt fikk våre gutter en gylden mulighet til utligning. LuaLua skyter, Gunn gir retur som Jamie Mackie er først på. Mackie finner Washington i midten, men avslutningen er for svak og blir reddet.

Bytter
Darnell Furlong kommer på banen etter 64 minutter for Lynch, og drøye fem minutter senere er Mackie tom for krefter. Matt Smith kommer inn på banen.

Utover i omgangen prøvde QPR hardt, men kom rett og slett ikke til noen klare muligheter før det hele skulle bli avgjort.

Nydelig 2-0 scoring
Med mindre enn 10 minutter igjen på kampuret så skulle kampen bli endelig avgjort. Reed mottar ballen 10 meter inne på QPR sin banehalvdel og avanserer. QPR forsvaret rygger og venter på at midtbanen skal presse, uten at det skjer. Reed får plass og tid til å lade skuddfoten og sender i vei et strålende skudd fra ca 25 meter. Ballen stiger hele veien og ender utagbart opp i Smithies sitt venstre hjørne. 2-0 og kampen var kjørt.

Det kunne ha blitt mer også på slutten av oppgjøret, men en god og våken Smithies samt en blokkering i verdensklasse av Onuoha gjorde at det endte 2-0. Gutta hang litt resignert rundt på banen de siste minuttene og innså at sesongens første nederlag var et faktum.

Ja, litt skuffende var det faktisk avt vi tapte, men vi trenger ikke legge oss ned av den grunn. Vi leverte gode ting frem til Norwich tok ledelsen, men blir litt defensive i hodet den siste halvtimen av oppgjøret. Ingenting å si på det tilslutt ender 2-0, men det hadde ikke vært helt ufortjent dersom QPR faktisk hadde fått med seg noe i form av poeng. Vi tapte 4-0 her i sesongens siste kamp forrige sesong, og det var en langt bedre utgave av Holloway sine menn man så på Carrow Road nå enn den gang.

QPR`s bestemann
Midtbanen til QPR totalt sett var ikke like god i dette oppgjøret som de to forrige, men Josh Scowen gjorde igjen en glimrende jobb. Jobber og sliter utrettelig i 90 minutter og er helt essensiell for balansen i dette mannskapet. Scowen har hittil vært et "scoop" av en signering.

På den andre enden av skalaen så må Lynch og Onuoha nevnes. De henger i syltynne tråder når spillere som Hall, Caulker og nysignerte Baptiste er matchklare.

La nå lørdagen komme slik at Hull skal få merke at Fort Loftus er etablert!

Norwich-QPR 2-0 (0-0)
Mål: Oliveira (47) Reed (82)

QPR: Smithies, Lynch (Furlong 64), Onuoha, Perch, Wszolek (LuaLua 29), Scowen, Luongo, Freeman, Bidwell, Washington, Mackie (Smith 71)