Nicklas Bendtner har fått mye pepper for utenomsportslige aktiviteter, men på fotballbanen er fyren smartere enn i det sivile liv.
20 minutter tok det den egosentriske dansken å heade inn kampens første mål.
Connolly er kommet tilbake fra skade, men som oppasser sviktet han fullstendig i denne situasjonen. I det corneren kom, satte Bendtner fart. Connolly sto igjen som en saltstøtte og klarte aldri å ta igjen Sunderland-spissen, som headet knallhardt i mål.

Salig kjør
Bortelaget fortsatte å presse på, og svenske Larsson ga Armand Traoré et salig kjør på venstrekanten. Det er første gang vi ser vår ellers så solide back bli rundspilt så til de grader, og kun tilfeldigheter sparte oss for flere baklengs i første omgang. Med unntak av de første fem minuttene, ble dette Sunderlands omgang.

Adel Taarabt kom fra benken i 2. omgang, og gjorde et umiddelbart inntrykk. De gamle fintene satt som de skulle, det samme gjorde løpene.
Men, i det optimismen begynte å sette seg, dreit vi på draget igjen.

Personlige feil
Denne gang var det Danny Gabbidon, som på midtbanen tapte en hodeduell mot Bendtner i elendig stil. Den svake headingen gikk rett til Sessegnon, som sprintet mot et QPR-forsvar i ubalanse. Alene mot en usedvanlig kjapt friskmeldt Paddy Kenny, gjorde han en kroppsfinte som satte keeperen vår ut av spill - etterfulgt av 0-2.

Warnock flyttet nå opp flere folk, og belønningen kom til slutt i form av nok et Helguson-mål. Innlegget fra Ali Faurlin traff Helgusons fot, spratt opp i hodet - og i mål!

Undertegnede var på dette tidspunktet temmelig utslått av tingenes tilstand, og målet virket som det rene mirakel.

At Mackie skulle få utligningsmålet to minutter senere var derfor helt naturlig, selvsagt etter en assist fra årets islandske spiller, Heidar Helguson.

Håp
Loftus Road eksploderte, og med tjue minutter igjen å spille begynte vi å øyne et håp om en sjelden hjemmeseier.
Det endte med tenners gnissel, og et surt Sunderland-mål på tampen av ordinær tid. Utrolig bittert!

Skal vi være ærlige med oss selv, var dette som fortjent. Lagdelene henger rett og slett ikke sammen.
Joey Barton jobber og sliter, men klarer ikke å dra med seg resten av laget.
Midtforsvaret i dag besto av et nylig restituert nervevrak og en ex. West Ham-spiller som i sin frustrasjon over egne prestasjoner havnet i munnhuggeri med Paddy Kenny.Surrealistisk!

Igjen er det keeperarbeidet som forhindrer stortap, og det i en sekspoenger der vi hadde et lønnlig håp om seier.

Tvilsom rekord
Dette var vår siste hjemmekamp i 2011. Vi står bokført med én seier på hjemlig gress. Det er den dårligste sesongåpningen på hjemmebane noensinne. Vi scorer nesten ikke mål på hjemmebane, og befinner oss to poeng over nedrykksplassen.

Likevel folkens - hva var det vi hadde ventet oss?
Vi er fem minutter inne i langtidssatsingen. Et nytt stadion skal bygges, nye treningsfasiliteter kommer. Vi har eiere som vil og kan.
Gi oss litt tid, la oss finne bakkekontakten i denne ligaen fra helvete.

Bakkekontakt
Nedrykk? Jeg roper ut et bestemt NEI!
17. plass i mai vil bli feiret som en seier over negativitet og sutremoral som mangler grunnlag i virkeligheten.

I dag tapte vi mot et godt lag som i perioder spilte oss ut.
Vi får se på kampene mot Wolves, Chelsea, Stoke og Manchester City som pikant krydder som ga oss falske forhåpninger om et raskt ligg.