Nedum Onuoha ferdig i QPR

The Chief vil forlate Loftus Road når kontrakten hans går ut etter sesongen. QPR må  se seg om etter en ny kaptein på skuta. 

skysports-jack-robinson-qpr_4167393
Jack Robinson neste ut?

Av STIAN KARLSEN

6 sesonger, opp og nedturer, 223 kamper og åtte mål har det blitt på 31-åringen i QPR. De tre siste sesongene har han vært klubbens kaptein. 

Onuoha kom til QPR fra Manchester City i januarvinduet 2012. Han var med på å redde plassen i Premier League samme sesong. Etter dette har han opplevd to nedrykk og et opprykk for i turbulent kapittel i klubbens historie. 

Nå er det altså slutt. Onuoha har indikert at han ønsker seg nordover. Han har tidligere spilt for nevnte Manchester CIty og har også vært en sesong hos Sunderland. Onuoha er født i Nigeria, men oppvokst i Manchester og har engelsk pass. Som ung spiller fikk han 20 U-21 kamper for England, men var aldri veldig nær ved å bli tatt opp i A-landslaget. 

Onuoha er en høyt respektert spiller med høy profesjonalitet. I tillegg til å være fotballspiller har han også vist at han duger på intellektuelt nivå, da han har utdanning med toppkarakterer innen matematikk, økonomistudier og IT. 

Ian Holloway:
 "Nedum har vært en strålende spiller og en fantastisk representant for QPR" 
"Han har vært profesjonell og svært dyktig i utviklingen av de unge spillerne her, gjennom å lære bort og være tilstede for dem" 

Nedum Onuoha
"Jeg vil takke alle her for at jeg følte meg så velkommen fra det øyeblikket jeg kom hit. Jeg har møtt mange flotte mennesker og opplevd noen av de beste øyeblikkene i min karriere her. Heldigvis har har jeg fått dele dette med mange herlige mennesker - spillere, ansatte og fans"

Vi ønsker Nedum lykke til videre på sin vei og takker for seks begivenhetsrike år! 
Han kommer garantert til å bli savnet. 

Go Chief! 

U R´sss