Lagoppstillingenen mot Reading var ganske så forutsigbar.

Dieng, Kakay, Dickie, Barbet og Hamalainen er trolig blant de første strekene på blokka til Warburton når han tenker forsvar. Cameron og Carroll er to av de tre (den siste er Ball, som startet på benken denne gang) «vakthundene» på midten. Osayi-Samuel og Chair er på laget når de er friske, mens Chris Willock nå etterhvert og opparbeide seg endel spilletid. Lyndon Dykes er førstevalget til Warbuton helt på topp.

2000 tilskuere

Endelig var det noen plasser fylt opp med tilskuere på Kiyan Prince Stadium. 2000 er antallet, og de ga mye lyd fra seg. Deilig, ja, men om det er smart vil bare tiden vise.

Laget så ut til å være inspirert av at tribunene faktisk var noe annet enn plakater og innbyttere. De var i alle fall klart best av de to lagene som spilte 90 minutter, men dessverre så gjenspeilet resultatet heller ikke denne gangen prestasjonen.

Tannløst og best
QPR var det førende laget gjennom hele den første omgangen, men det ble ingen store farligheter. Det nærmeste var skuddforsøk for Ilias Chair rett på keeper fra 18 meter og Tom Carroll so ble blokkert av forsvaret etter skudd fra noe kortere hold.

Mye pent kombinasjonsspill, men vi kommer sjeldent eller aldri til gode innlegg fra kantene.

Reading hadde lite, nær sagt ingenting, å by på. Et par nestensjanser kunne vi notere oss, den beste med heading utenfor etter corner.

0-0 til pause. Vi ante at det kunne bli «første målet vinner»

Stor sjanse!

Den andre omgangen var ikke sjanserik den heller. QPR fremdeles som det klart førende laget.

Ilias Chair var mannen som kunne avgjort denne kampen. Med kvarteret igjen å spille så vinner QPR ballen i gunstig posisjon. Chair setter fart mot et ryggende Reading-forsvar. Fra drøye 20 meter curler han ballen mot hjørnet og ballen treffer innsiden av stanga før den går ut.

Den var det 1999 av 2000 på tribunen som så i mål, og antagelig mange flere som bivånet kampen på stream. Mål ble det ikke og fremdeles 0-0.

Da gikk det som det måtte gå...
Etter å ha kontrollert kampen, så gikk det som det ofte gjør når man ikke selv får «hull på byllen». Det ble baklengs mål og tap etter scoring i det 89 minuttet.

Oliseh ble matchvinner etter å ha spilt seg inn i banen via «en vegg» og avslutter med venstrebeinet fra 25 meter. QPR forsvaret fosser frem, men er for sent ute. Oliseh treffer glimrende og ballen går inn klistret i Dieng sitt høyre hjørne.

Til spillernes, Mark Warburton og 2000 tilskuere sin store fortvilelse.

Kampene kommer på rekke og rad, så det gjelder ikke deppe for lenge. Tirsdag er Stoke på plass og vi skal reise kjerringa igjen!

QPR-Reading 0-1 (0-0)