Etter 1-1 mot Watford lørdag så var forventningene og troen på tre poeng store og realistiske i møte med Rotherham på Kiyan Prince Foundation Stadium tirsdag kveld.

Vi er inne i en hektisk periode og Mark Warburton bruker det han har muligheter til for å rullere troppen. Denne gangen var det fire utskiftninger fra kmapen på lørdag. Kane, Wallace, Bonne og Carroll startet alle på benken denne gangen. Inn kom Hamalainen, Kakay, Willock og Dykes i noe som ser ut som en fornuftig rullering. Dickie ute med skade.

Laget ble da som følger:
Dieng, Hamalainen, Barbet, Masterson, Kakay, Cameron, Ball, Chair, BOS, Willock og Dykes.

Vilje fra første spark
Etter å ha kommet under tidlig mot Watford så var det tydelig at fokuset var å at det skulle unngås for enhver pris denne gangen. QPR gikk ut med høy intensitet og vilje.

Gledelig å se at det er Bright Osayi-Samuel som er den som fører troppen på dette området. Han beviser at «alt er mulig» bare man trykker pedalen i bunn. Han var da også ganske alene om å skape kampens første store mulighet.

Kvarteret var spilt da han brøt en krossball på egen banehalvdel og satte fart direkte mot mål. Han glir forbi både 2 og 3 desperate Rotherham-spillere og stopper ikke opp før han kommer innenfor 16 meteren. Han avslutter med høyrebeinet og.setter ballen i krysset og ut.

Ledelse
Etter 20 minutter skulle kampens første scoring komme. QPR bygger fint opp spillet på venstresiden før innlegget havner i beina på Osayi-Samuel på motsatt side. Rotherham er påpasselig og sender forsvaret over for å hindre at han kommer til avslutning. Bright får blikket opp og serverer ballen til Chair på 15 meter. Skuddet er ikke verdensklasse, men med to styringer fra forsvaret underveis så blir keeper Blackman fintet ut og kan ikke forhindre at ballen går i mål.

1-0 er vel fortjent på det tidspunktet.

Dominans og utligning
QPR fortsetter å styre oppgjøret og har tilsynelatende god kontroll, men når vi passerer halvtimen så finner Rotherham plutselig noe plass i QPR-forsvaret.

Først er det Barlaser som tester Dieng med en suser fra 16 meter. Meget godt skudd og en strålende redning fra Dieng. Advarselen var gitt.

Etter 38 minutter så kommer gjestene på besøk i vårt område igjen. QPR ser ut til å ha kontroll på begivenhetene, men ut av intet kommer et superinnlegg fra høyresiden ved Harding. Smith kommer opp på 6-7 meter upresset og header inn utligningen. Ser enkelt ut.

Masterson kommer på etterskudd i duellen og Barbet er satt ut av spill etter en liten dytt i feltet.

Store sjanser og mål
QPR går rett i angrep og produserer målsjanser på løpende bånd. Først ved Willock som header utenfor fra kort hold på innlegg fra BOS, så er det en gedigen mulighet som det nesten ikke er mulig å skjønne hvordan ikke ble mål.

Ilias Chair drar seg fri på venstresiden og avslutter fra skrått hold. Keeper Blackman gir retur midt foran mål hvor BOS dukker opp og avslutter fra 6 meter, via en Rotherhamforsvarer i stolpen og ut... Utrolig nok.

Målene skulle likevel tilslutt komme i omgangens overtidsminutter.

Først ved Bright Osayi-Samuel som endelig skulle lyktes. Han spiller vegg med Ball på høyresiden og setter på turboen inn i feltet. Forsvaret henger ikke med og rygger, og han takker for muligheten og klinker ballen opp i lengste kryss. 2-1.

Tre minutter på overtid av omgangen får QPR straffe etter at Barlaser handser i forsøket på klarereing i eget felt etter et Barbet frispark. Lyndon Dykes har fremdeles ikke scoret i åpent spill, men på straffer er denne mannen foreløbig iskald. Denne gangen bruker han ikke like mye kraft som tidligere, men setter ballen smart nesten midt i mål. 3-1 og pause.

3-1 burde vært mer ut fra spill og sjanser.

Ikke like god underholdning
Etter pausen falt underholdningsverdien ganske kraftig. QPR kontrollerte matchen og Rotherham hadde noen får spede forsøk. Det luktet mer 4-1 enn noen redusering.

Første byttet kom etter 60 minutter da Willock var ferdigspilt for dagen. Mac Bonne kom inn. Willock med en god prestasjon fra start bør få flere muligheter i tiden fremover.

Halvveis i omgangen kom Carroll inn for Cameron som også hadde lagt ned et godt stykke ærlig arbeid på midtbanen denne kvelden.

Rotherham truer og får reduseringen
Etterhvert som kampen skrider mot slutten virker QPR stadig mer komfortable med 3-1. Da begynner Rotherham og true oftere. Dieng må i aksjon med kvarteret igjen på en litt sped avslutning fra Ladapo i god posisjon.

Warburton gjør nok en endring med drøye ti minutter igjen da onkel Albert (Adomah) kommer inn for kampens store spiller, Bright Osayi-Samuel.

Med seks minutter igjen på klokken så skulle kampen igjen få spenning. Hamalainen gjør en veldig unødvendig feilpasning som blir brutt på midten. Ballen går ut på høyresiden, legges inne og det heades forbi Dieng. Headingen går i stolpen, men på returen er Ladapo som får en enkel oppgave med å dytte ballen over streken til 3-2.

Nerver...
Ingen tvil om at nervene kom i QPR-laget etter dette. Rotherham pushet på og skapte flere halvsjanser de siste minuttene, og når dommer Langford blåste av kampen var vi mer enn fornøyd med at alle tre poengene ble igjen i London denne kvelden.

Føltes som om vi gjorde dette unødvendig spennende.

Kampens spiller
Denne gangen var det liten tvil. Bright Osayi-Samuel på sitt beste er et hakk over de fleste på dette nivået. I kveld spilte han på hele registeret så lenge kreftene varte. En strålende førsteomgang hvor han endte opp med en scoring og assist. Kunne fort ha vært tre scoringer med litt flyt... Likevel er det hans utrettelige innsats, tempo og måten han utfordrer på som er mest imponerende. En strålende vingspiller som terroriserer alle forsvar i denne divisjonen når han er påskrudd som denne kvelden.

Det er ellers mye positivt å ta med seg, og ingen som utmerker seg nevneverdig negativt. Masterson har hatt en tøff tid med litt motgang, men han trenger erfaring på dette nivået. Når Dickie er tilgjengelig igjen er ha et soleklart førstevalg, men tipper Masterson får sin dose kamper i løpet av dette hardkjøret som lagene nå skal gjennom.

Skal det nevnes at det er fem poeng opp til playoff? Trolig ikke nødvendig, men tabellen lyver ikke.

QPR-Rotherham 3-2 (3-1)
Chair (20), Smith (38), Osayi-Samuel (45+1), Dykes (45 + 3), Ladapo (84)