​No Blues cruise...

...men heller ikke et spark i rumpa til oss.

Av STEINAR SÆTHER 

1200px-Birmingham_City_FC_logo.svg.pngDet kan se ut som vi har funnet ut hvordan vi skal spille uten Nakhi Wells nå. Og det er nødvendig, for som jeg og andre har skrevet og sagt før, lagene under oss vil ta poeng framover - som de gjorde tirsdag og onsdag. uten de to seirene hjemme ville vi vært altfor nær nedrykksstreken nå. Vi er nummer 13 og har nå 46 poeng. Fra og med Reading to plasser under - som har 42 poeng - er det umiddelbar fare for hard nedrykkskamp ettersom avstanden ned er 5 poeng og mindre.

Vi spilte en ganske god kamp mot geitebukkene og vant fortjent 2-1. Alle lagdeler fungerer bra og enkeltspillere ved siden av gullrekka vår viser godt igjen på banen. Det trenger vi!

Nytt besøk fra midt i landet og midt på tabellen. Blues fra Birmingham kommer som et av de mest ustabile mannskapene i Championship. 12-10-13 og 45-52 sier tallene. Borte har de 6-5-7, som er nesten identisk med hjemmetallene. Da skal vi likevel vite at formen er god, for på de 11 siste kampene har de prestert solide 5-6-0. I tillegg slo de Coventry ut av FA-cupen. Jeg så bortekampen mot Millwall onsdag som endte målløst. Begge lag var best på å ødelegge for hverandre, og hvis jeg er litt snill kan det sies at lagene hadde to gode sjanser hver.

Eks`en vår Camp står fast mellom stengene (ikke sånn fast, da!), forsvaret er stort sett det samme, midtbanen har også få endringer fra kamp til kamp og, gjett èn gang, det er de samme som spiller spiss de aller fleste kampene. Ingen av betydning verken ut eller inn i januar. Spillere å se opp for et selvsagt toppskårer Jutkiewitz (13), backen Pedersen - og stortalentet Jude Bellingham på 16!

Manager Pep Clotet har potensielt to mann ute, sies det fredag kveld. Warburton får lørdag beskjed om Rangel bør brukes eller ei. Ellers er Owens fortsatt uaktuell - om han var aktuell.

QPR har vunnet 8 av de siste 12 kampene mot Blues og hjemmeformen er god, med 5 seiere av 7 mulige om en regner med cupen. Samtidig, bortelaget liker London veldig godt. Foruten U`en mot løvene på The Den onsdag, har de 4 seire på rad før det.

Jeg forventer en jevn kamp hvor et av lagene vinner med maksimalt ett mål. Det jeg likevel trur mest på er 1-1 og U. No blues cruise for gjestene, intet kick up the R`s for oss.

 

 • 6 poeng opp??

  Tidlig kamp på lørdag: Bristol City unngår å vinne hjemme mot Fulham, vi slår Preston borte klokka 16, og plutselig er vi bare seks poeng bak play off.Når Watford kan knuse Liverpool hjemme, så kan vi slå vrikkene Preston borte.

  2020-03-01 08:45:40
  [Svar]
 • For en kamp

  Selv om det bare ble 2-2 mot Birmingham så var det en meget god kamp . Fortsetter QPR med dette spillet så vil poengene komme som perler på en snor.

  2020-02-29 18:06:23
  [Svar]