Ny hjemmeseier...

I en ny underholdende affære?

Hull 2

Av STEINAR SÆTHER

Hvor mange ganger harø jeg ikke skrevet at "det ligger i detaljene", seinest borte mot Reading hvor vi tryna 0-1 etter tidvis å ha spilt dem ut. Sjansene var mange nok og gode nok. Det var de også mot Norwich sist, hvorpå en etter å ha sett målene kan konkludere med at endelig satt detaljene - jeg snakker sjølsagt om avslutningssekvensene. Riktige løp, riktig posisjonering, riktig kroppsstilling, riktig fotstilling. Derfor skåra vi 4 ganger!

Tigrene fra jungelbyen Hull har hatt en vanskelig sesong. Manager Franke hadde det ikke lett med skader, må sies, men han var nok ikke rett mann heller med tanke på at vi snakker om championship, en egen fotballverden. Den nye mann, Nigel Adkins, er bedre kjent med ståa.

Nå klarer tigrene seg til slutt, de har skaffa seg en liten luke ned til nedrykkssona. 7 poeng er avstanden blitt. Å vinne kamper har vært hemskoen, kun 9 av de spilte 40 kampene har endt med 3 poeng. 14 ganger uavgjort og 17 tap, som utgjør 41 poeng og en 18. plass, så er tabelltallene fullført.

Formen er middels, uten seier på 3 kamper. Dog må det sies at 2-2 i Wolverhampton sist var sterkt! For vår egen del må en leite seg opp og fram til Fulham for å finne et lag som er i bedre form enn oss! 3-1-1 når vi har lite annet enn æren å spille for er gode greier.

En noe forkorta analyse denne gang, har en fotballcup som tar nesten all tid fram til søndag kveld. Uansett, vi har sjukdom på enkelte spillere, Hull fortsatt et par, tre skader, så det er litt uvisst hvem lagene spiller med.

Jeg har en følelse av at i en underholdende affære, stikker tigrene av med det avgjørende målet til 2-1 eller 3-2. Men tar gjerne feil!