Av ALLAN KLO

Målet kom fem minutter før pause, kanskje det flotteste Austin har scoret for QPR. Spissen fikk ballen på midtbanen, og danset tango rundt Charlton's Michael Morrison før han fyrte av et knallhardt skudd av det utagbare slaget.

Sjanserik omgang
Før dette hadde Niko Kranjcar skutt like over. I tillegg hadde Jermaine Jenas muligheten med hodet, men traff ikke skikkelig på Danny Simpson's nydelige innlegg.
Vi må heller ikke glemme Matt Phillips, som snudde på femøringen på 16-meterstreken, før han skjøt et lavt skudd som bortelagets keeper såvidt fikk slått ut.

Charlton hadde en god periode like før pause. Det var helt til Austin bestemte seg for å gjøre alt på egen hånd.

Andre omgang ble tidvis en kopi av første, med QPR i førersetet.
Joey Barton's frispark har tidligere vært av det vasse slaget, og etter halvspilt omgang måtte Hamer nok en gang ut i full strekk etter midtbanespillerens utsøkte skudd.

Endret formasjon
Andy Johnson kom etter hvert innpå for Matt Phillips, noe som fikk Redknapp til å endre formasjonen fra 4-4-1-1 til 4-4-2. Dette, kombinert med at Shaun Wright Phillips erstattet Nico Kranjcar, ga ny slagkraft i angrepet.

Wright-Phillips ser ut til å være vaksinert mot flere mål i QPR-trøye. Men to minutter på overtid traff han stolpen(e), omtrent der krysset befinner seg. Ti minutter tidligere hadde han et friskt forsøk, men skuddet ble tatt ned av Hamer.

Bunnsolid hjemmestatistikk
Det hele ebbet ut med tre velsmakende poeng etter en ny og bunnsolid hjemmekamp på det som er i ferd med å bli det rene fortet i Vest-London. På åtte hjemmekamper står vi med sju seire og én uavgjort (mot Brighton). Målforskjell 11-2.

Vi er fremdeles på 3. plass, men nå á poeng med lagene foran oss, Leicester og Burnley. Det er sju poeng ned til neste lag, Nottingham Forest.