En scoring i første omgang fra Luke Freeman samt Ebere Eze sin glimrende nettkjenning i den andre omgangen utgjorde forskjellen mellom lagene, selv om det ble litt stressende etter at Josh Magennis reduserte for hjemmelaget.

Motstander Bolton har startet sesongen over all forventning med en 8 plass før denne kampen, men den siste uken har det vært mye utenomsportslig fokus. Klubben har vært har presset økonomisk og truet med å bli satt under administrasjon. Klubben ble reddet av gong-gong`en denne gangen, men problemene er trolig ikke helt ute av verden av den grunn.

Ingen endringer=suksess?
QPR stilte med samme mannskapet som startet i 0-0-kampen mot Birmingham før landslagspausen. Det betød at de "nye" guttene Nahki Wells og Tomer Hemed dannet partnerskap som spisser. Denne duoen kombinerte da også fint når QPR produserte sin første målsjanse i kampen. Hemed headet Wells glimrende gjennom og sistnevnte kom til avslutning fra god posisjon. Dessverre ble det litt for skrått hold og keeper Alnwick fikk blokkert skuddet.

QPR spilte langt bedre langs bakken enn tidligere i sesongen og samspillet Wells, Massimo Luongo og Eze førte til nok en god målsjanse, men Eze blåste skuddet over fra kanten av 16-meteren. QPR så giftige ut og det lå en scoring i luften. Etter 26 minutter skulle scoringen taes ned fra luften og plasseres på måltavlen.

Fint spill, strålende Freeman
Eze spiller opp Freeman i midtbanen. Han setter fart og utfordrer Bolton-forsvaret før han slipper ballen ut til Nahki Wells på høyrekanten, og fortsetter i stor fart inn i 16 meteren til Bolton. Wells bruker to touch og sender ballen tilbake i løpebanen til Freeman som "sklir" inn ledelse til QPR. Deilig scoring og herlig innsats!

Bolton hadde en stor sjanse til å utligne like før pausen da Craig Noone plukket opp en løs ball i boksen, men fra straffemerket gikk avslutningen både for høyt og til siden for mål.

Bolton-sjanser, QPR-mål
Hjemmelaget startet andre omgang best og kom nært da eks QPR-spiller Gary O'Neil forsøkte å styre et innlegg i mål. Heldigvis lyktes han ikke mot sin gamle klubb og avslutningen gikk tilslutt utenfor stengene og til en corner. Målsjanse ble det også på den påfølgende corneren som O´Neil selv tok. Wheater kom høyest på corneren, men ikke høyt nok til å holde headingen nede. Dermed gikk avslutningen komfortabelt over målet til Lumley.

QPR sørget for at Bolton måtte betale for "sjansesløseriet" øyeblikket etter, da Ebere Eze doblet ledelsen i det 56. spilleminutt. Hemed og Freeman kombinerte godt ned på venstresiden før Freeman fant Eze i boksen, vår nummer 10 tok en berøring og sendte avgårde en lav avslutning med venstrebeinet godt plassert nede i høyrehjørnet til Ben Alnwick. Glimrende spill og en strålende ro og kontroll fra Eberechi Eze. 2-0 Deilig!

Lumley på godt og vondt
Bolton reduserte på et frispark i det 69. minuttet etter en forseelse av Joel Lynch rett utenfor 16-meteren. Innbytter Josh Magennis klemte til med en markkryper og QPR-muren hoppet. Avslutningen gikk nesten midt på en overrumplet Lumley, som ikke klarte å hindre at ballen gikk via ham og i mål. Ingen direkte keepertabbe, men den avslutningen er fullt mulig å ta! Lumley skulle få sin revansj gjennom et par viktige og gode redninger i sluttfasen.

Først reddet han et godt skudd fra drøye 20 meter av Pawel Olkowski. Ballen fikk en god bue og "dupp" så redningen fra Lumley var det god klasse på.
Lumley var i aksjon igjen kort tid senere og måtte reagere kjapt på en avslutning fra Christian Doidge, som gikk via QPR-forsvaret. Lumley viste igjen sterk reaksjonsevne og var på høyde med situasjonen.

QPR klarte å ri stormen av og kunne strekke armene over hodet når dommer Oliver Langford blåste av kampen.

Etter fire strake tap i innledningen så har vi nå syv poeng på de tre siste kampene. Imponerende, spesielt med tanke på at det er to bortekamper involvert. Når dagens seier i tillegg er fullt fortjent og at vi ser sterk utvikling i spillet gir grunn til optimisme. Vi ser ikke oppover på tabellen helt enda, men fortsetter dette så slipper vi frynsete nerver og bunnstrid. For en periode i alle fall...

Freeman bestemann
Bestemann i dag var Luke Freeman. Hans innstilling, innsats og kreativitet var den sterk bidragsyter til dagens trepoenger. Han scorer det første målet på ren vilje og viser styrke da han holder Bolton-forsvaret unna og setter opp Eze til 2-0.

Veldig oppløftende var det også å se at Massimo Luongo virker å ha tatt mange steg i landslagspausen.

Bolton-QPR 1-2 (0-1)
Mål: Freeman (26), Eze (54), Magennis (69)

QPR: Lumley, Rangel, Leistner, Lynch, Bidwell, Cousins, Freeman (Scowen 83), Luongo, Eze, Hemed (Cameron 73), Wells (Smith 87).

Ubenyttede innbyttere: Ingram, Osayi-Samuel, Baptiste, Wszolek.