Nye stadionplaner?

Planene rundt ny stadion i Old Oak har stoppet helt opp. Nå ser klubben på en ny mulig lokasjon

linfordchristiestadium
Plassert rett ved Wormwood Scrubs Park

Av STIAN KARLSEN

Planene om en ny stadion i Old Oak har levd i over fem år uten at man har kommet nærmere realisering. Prosjektet har jobbet i motbakke siden starten. Stadige problemer og utsettelser gjør at klubben nå har begynt å se på andre alternativer. 

Linford Christie Stadium
Denne gangen sees det på en mulighet som ligger drøye 1,5 kilometer fra Loftus Road. Linford Christie Stadion brukes til daglig av friidrettsklubben Thames Valley Harriers, og QPR skal se på muligheten for et samarbeid med klubben samt bygging av en stadion med kapasitet på 30 000 tilskuere i dette området. 

Den nåværende stadion ble bygget som West London Stadion i 1967, men forandret navn til Linford Christie Stadion i 1993 etter at, Hammersmith-fødte, Linford Christie tok OL-gull på 100 meter i 1992. 

Loftus Road
Nærheten til Loftus Road er selvsagt essensielt. Loftus Road har vært QPR sin hjemmebane sammenhengende de siste 100 årene, med unntak av to korte perioder (1930-33 og 1962/63). 

Amministrerende direktør i QPR (CEO), Lee Hoos, bekrefter at det sees på nye muligheter etter at Old Oak-planene har stoppet helt opp. 

- Ideén/prosjektet er fremdeles på et veldig tidlig stadie. Før vi legger frem noen formelle forslag så må vi snakke med fansen, lokalbefolkningen, skoler og alle involverte slik at vi kan få med alle aspekter og målsetninger ved prosjektet. 

Spennende!

U R´sss

 • Plassering

  En gang jeg leide sykkel i London syklet jeg igjennom hele dette området (i tillegg til borte ved Old Oak). Etter en rask titt på kart var Wormwood Scrubs det jeg fant som det nærmeste aktuelle utbyggingsområdet nært Loftus Road (når BBC var opptatt), før Old Oak kom inn i bildet litt lengre unna. Tror dette kan være et ok område for QPR. Men det er veldig lite moderne utbygginger i området, og ikke så mye infrastruktur - så mye slikt må også på plass her samtidig med en eventuell stadionutbygging. Så er selvfølgelig som "alle" sier løpebaner noe som eventuelt vil gjøre det uaktuelt.

  2017-02-12 10:59:23
  [Svar]
 • Løpebane

  Det er snakk om løpebane rundt. Fysj og æsj! Da vil jeg heller spille på Loftus Road i League Two. Løpebane på fotballstadion er drepen!

  2017-02-09 20:14:04
  [Svar]
  • Re: Løpebane

   Klubben er nokså tydelig på at det blir løpebane ved siden av stadion. Ikke rundt banen. Så planen er nok fortsatt en intim og fin stadion. Noe annet er selvmord, så så dumme er neppe Tony og Co.

   2017-02-10 09:49:00
  • Re: Løpebane

   Godt, godt! : )

   2017-02-10 09:52:33