Overgangsvinduet

QPR har allerede gjort en god del på overgangsmarkedet! Det kan se ut som om sesongen 2021/22 kan bli meget spennende. 

badge

Av STIAN KARLSEN

Tre av fire lån fra januar er gjort til permanente overganger. Vi mangler nok fremdeles kanskje den viktigste, Stefan Johansen, men det ser ut til at det er muligheter også der. 
Dersom alle disse fire kommer på plass så har vi all grunn til å ha høye forventninger. Etter disse ankom var helhetsinntrykket bunnsolid og vi endte som nummer 3 på tabellen på denne siden av nyttår. Det lover godt!  

Tom Carroll og Charlie Owens er tilbudt nye kontrakter, mens Dillon Barnes (keeper) og danske Marco Ramkilde allerede har signert kontraktsforlengelse.

Joe Lumley har gått til Middlesbrough i et forsøk på mer spilletid da Seny Dieng er soleklart førstevalg i QPR dersom han blir værende over sommeren. 
 
Inn: Sam Field (ukjent,WBA), Jordy De Wijs (ukjent, Hull), Charlie Austin (gratis, WBA) 

Ut: Joe Lumley (gratis, Middlesbrough), Geoff Cameron (gratis, Cincinnati) Aramide Oteh, Paul Smyth, Deshane Dalling, Marcin Brzozowski, Tyla Dickinson, Dylan Duncan

 • Johansen.

  Noe nytt om S.Johansen ??

  2021-06-16 11:05:59
  [Svar]  Link
  • Re: Johansen.

   Ikke annet enn at Scott Parker er aktuell som ny manager i Bournemouth, og da avventes kanskje overgangen der.. Ikke vet jeg. Sitter også og venter på den overgangen. Det er den viktigste av de alle.

   2021-06-16 11:39:58
    Link
 • Har trua, igjen

  Som vanlig når sesongen er over har jeg trua på ny sesong. Ofte blir den trua borte lenge før jul. Sånn er det å være QPR supporter. Vært det siden 78. Hadde vært utrolig gøy med PL igjen. Var på kvaliken mot Derby og lever fortsatt på den.
  Håper på et godt QPR år og at vi kan komme oss på kamp igjen. Savner det.

  2021-06-04 18:47:07
  [Svar]  Link
 • 2021

  En 4 års kontrakt skrev Rob Dickie med QPR ifjor.Nå vil han trøtte og trege Steve Bruce ta han fra oss.Så da er det bare å håpe han får sparken etter nok en svak sesong av Newcastle snarest.For da stilner forhåpentligvis det rykte..

  2021-05-22 09:29:09
  [Svar]  Link
 • 2021

  Nå skal vi styrke laget heller enn å svekke det.Vi trenger bare å ta noen steg opp så er vi der.Tror ikke de hadde solgt Lumley hvis de ikke var sikre på at Dieng ble.Det er vel ikke særlig god butikk.
  Austin og Johansen kommer.Det er ihvertfall mitt tips.Han jeg er redd for å miste er Ilias Chair.Trur absolutt han kunne tatt Premier League-nivået nå.En Dozzell er nevnt inn.Er det sønnen til gamle Jason Dozzell i Ipswich tru?

  2021-05-22 09:12:08
  [Svar]  Link
  • Re: 2021

   Det stemmer. Andre Dozzell er sønn til Jason. Andre spiller også i Ipswich og har landskamper i alle aldersbestemte klasser

   2021-05-25 14:19:44
    Link