Overvintringsquizen

Da er vi fremme ved sommerens overvintringsquiz, som egentlig ikke er en quiz men et klubbmesterskap i kvalifisert gjetting. Det handler som vanlig om hvor mange fra sesongstarten i den gamle sesongen som også kommer på banen i tilsvarende kamp i den nye.

drakt 18_19
Av disse tre herrene var det kun Luke Freeman som startet forrige sesongpremiere!

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Sesongstarten i august 2018 er ikke mye å mimre over, vi tapte 0-1 borte i Preston. I den kampen var disse 14 på banen for QPR:

Matt Ingram, Ossie Kakay, Toni Leistner, Joel Lynch, Jake Bidwell, Josh Scowen, Mass Luongo, Paul Smyth, Bright Osayi-Samuel, Ryan Manning, Ebere Eze, Luke Freeman, Mathieu Smith og Idrissa Sylla

Spørsmålet er; Hvor mange, og hvem, blant disse 14 kommer til å få spilletid (fra start eller som innbytter) i QPRs første ligakamp i august 2019?

Du svarer først med et tall. Deretter (med mindre du tror tallet er null) fører du opp hvilke spillere du mener vil utgjøre dette antallet.

Vinneren får valget mellom QPRs hjemmetrøye for 2019/20 og QPR Norway-trøya fra 2017. Kanskje deler vi også ut mer enn en premie, det avhenger av hvor stor deltakelsen blir.

Når vi kårer vinneren sorterer vi først på antall spillere - og deretter ser vi på hvem av deltakerne med riktig antall som har flest riktige navn. Står flere likt blir vinneren den som først får svaret sitt registrert i quizredaktørens epostkasse.

Seriestart er satt til lørdag 3. august, og svarfrist er fredag 2. august kl 23.59. Men som sagt - det kan altså lønne seg å svare litt før fristen går ut.

Konkurransen er åpen bare for supporterklubbens betalende medlemmer. Det betyr at du enten må ha vært medlem i 2018/19, eller være nytt medlem som har betalt kontingent for 2019/2020 før 4. august.

Svaret sendes til « daghakon@pilzie.ch ». Skriv, og det er veldig viktig, OVERVINTRINGSQUIZ i emnefeltet.