3-0 og nærmest perfekt gjennomføring på hjemmebane mot Leeds. Kan det bedre bli?

Det var få overraskelser i den første startoppstillingen til Jimmy Floyd Hasselbaink. Smithies i mål med kaptein Onuoha på sin høyreback. Caulker og Hall spilte midtstoppere og Bidwell bekledde venstrebackplass.

Foran seg på venstresiden hadde Bidwell unggutten Shodipo på vingen, mens Gladwin fikk tillit på motsatt vingplass Henry og Luongo tok seg av ryddejobben på midten, mens Chery hadde den frie rollen bak Polter på topp.

Onuoha?
QPR satte standarden umiddelbart og fikk resultat tidlig da en corner tilslutt ender i nettet. Reprisene viser at Robert Green har gjort en brøler og hjulpet tidligere lagkamerater. Siste QPR-spiller som er borti ballen er Onuoha, men spørs om scoringen blir stående med hans navn da den er innom flere på veien mot nettet.

Ikke spesielt pent, men hvem bryr seg vel?

Venstresiden våre nye stjerner?
Leeds ble fullstendig utspilt i førsteomgang. QPR brukte det som er av bredde på Loftus Road og spesielt venstresiden med debutantene Shodipo og Bidwell var kanllgode. Bidwell solid bakover og kom fremover og gjorde jobben enklere for Shodipo. Shodipo på sin side herjet i starten med Leeds sin høyreback Berardi, noe som endte med at manager Gary Monk byttet ut backen sin halvveis i den første omgangen. Greit signal til 19-årige Shodipo om at debuten hadde gått litt over gjennomsnittet.

Leeds ikke i nærheten
QPR kjørte kampen fullstendig og hadde i den første omgangen to stolpeskudd i tillegg til scoringen. Det så farlig ut hver gang hjemmelaget gikk i angrep. Chery hadde sin i stolpen etter å ha blitt truffet av en klarering, mens Polter avsluttet en kontring ved å drible at to forsvarere og sette ballen i stanga.

Leeds kom til sin første tamme avslutning etter 43 minutter og det var i realiteten aldri farlig rundt Smithies. Det nærmeste de kom var da innbytter Antonsson lurte offsidefella på stillingen 2-0, men satte ballen utenfor alene med vår keeper.

Jevnere 2 omgang
Spillemessig ble den andre omgangen jevnere enn den første, men fremdeles med QPR som det farligste laget. Det var faktisk spenning helt frem til innbytter Jordan Cousins gikk i bakken etter 73 minutter. Dommer Langford peker på straffemerket.

Tjaronn Chery setter straffen hardt og velplassert ned i Robert Green sitt venstre hjørne og QPR leder 2-0. Herlig!

Chery setter ballen sikkert til 2-0!

Polter på overtid
Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne etter det. Det meste var perfekt, men spiss Polter manglet fremdeles scoringen. Den kom på frekt vis 4 minutter på overtid da han snappet ballen i feltet og, uten å nøle, brukte venstrebeinet fra skrått hold og banket ballen opp i lengste hjørnet. En ekte goalgetterscoring av tyskeren vår!

3-0 endte altså seriepremieren og for en herlig seier!