Mål fra Luke Murphy og Lloyd Dyer sendte Burton i full kontroll av kampen før Conor Washington satte in reduseringen og skapte spenning.

Ian Holloway hadde gjort to endringer i sin startoppstilling, og lånet fra Brighton,  Kazenga LuaLua, fikk sjansen fra start denne gangen. I tillegg startet Michael Doughty. Disse to erstattet Jamie Mackie og Ryan Manning.

Målene
Murphy, på lån fra Leeds United til Burton, sikret bortelaget ledelse med et lavt skudd nede i hjørnet fra 25 meter allerede etter 11 minutter.

Det var hans første mål for Burton - og lagets første mål på fem kamper!!

Og verre skullle det bli for QPR seks minutter ut i andre omgang, da Dyer avsluttet iskaldt etter å ha kombinert flott med Lasse Vigen Christensen.

Washington, som hadde kommet inn som innbytter, ga QPR håp etter drøye timen spilt. Spissen beholdt fatningen etter en takling og banket ballen forbi keeper Jon McLaughlin, men Burton holdt ganske komfortabelt på ledelsen og kunne plukke opp sin andre seier på sine siste ni ligakamper.

Bytte ved pause
Holloway sitt nykomponerte lag mislyktes med å skape en eneste god sjanse i den første omgangen. Holloway satte på Washington og byttet til to spisser i et forsøk på å endre tingenes tilstand. Grant Hall var mannen som ble igjen i garderoben, og det er verdt å nevne at Hall sliter med en akillesskade som gjør at han sannsynligvis blir ute en stund.

I stedet for at QPR slo tilbake så skulle det altså være den livlige Dyer som satte Loftus Road i sjokktilstand seks minutter ut i andre omgang med sin 0-2 scoring.

Washington fikk sin scoring og både reduseringen samt Washington selv skapte litt liv i QPR offensivt.

Idrissa Sylla fikk muligheten litt senere, men var dessverre ikke i stand til å omsette LuaLua sin innlegg fra venstre i scoring, noe han burde ha gjort. I tillegg hadde Washington en "feit" mulighet til å utligne etter å ha blitt satt opp av Luongo, men McLaughlin i Burton-målet reagerte lynraskt og reddet forsøket.

I den andre enden gjorde keeper Alex Smithies det ham kunne for å holde QPR inne i matchen da han reddet avslutningen til Dyer fra kloss hold på mesterlig vis.

Tilslutt endte det 1-2 på Loftus Road. QPR er ikke i stand til å styre kamper under  Ian Holloway og hjemmeformen er fremdeles fullstendig fraværende. I tillegg ser det ut som en grådig feilvurdering å droppe både Manning og Mackie. De top spillerne som kanskje har vært selve fundamentet i "nye" QPR den seneste tiden.