Mot opprykkskollega Swansea var det mange som hadde et berettiget håp om ett eller flere svært så etterlengtede Rangers-poeng, etter tre strake nullpoengere. Riktignok har svanene vært gode og ikke minst gjerrige på hjemmebane denne sesongen, men som Warnock sa før kampen:

- Vi har alltid pleid å være gode mot Swansea. Det var vi også denne gangen, spesielt i 2. omgang. Dermed plukket vi ett poeng i en vrien bortekamp. Og takk og pris for det.

Omrokeringer
Adel Taarabt var tilbake fra start for første gang på svært lenge, noe som for øvrig var forventet etter det gode innhoppet sist.
I mål stod Paddy Kenny, mens back-rekka bestod av Young, Hall, Hill og Traore.
På midten startet Barton sammen med Faurlin, Derry, Mackie og nevnte Taarabt, mens Helguson nok en gang var ensom midtspiss.
Dette var også ensbetydende med at Warnock satte Shaun Wright-Phillips på benken for første gang etter hans ankomst i august.

Vanskelig 1. omgang
Kampen startet jevnt, med et par halvsjanser begge veier. Etter snaue kvarteret var det imidlertid klart for 0-1, ved Danny Graham. Swansea-spissen fikk ballen omtrent på straffemerket, for øvrig etter pasning fra vår egen Wayne Routledge. Mange mente Graham fikk med seg ballen takket være den ene hånda, men han fikk i alle fall snudd seg og banket kula inn i hjørnet.

En flott scoring, hvis vi tar vekk det faktum at det kanskje var en hands inne i bildet. Vrient for dommeren var det se, og surt var det uansett. Enda mer surt var det at vertene beholdt ledelsen omgangen ut, for vi hadde flere gode muligheter til utligne, men altså uten å lykkes.

Nesten for Taarabt
Etter hvilen var det QPR som fortsatte å ha det aller meste av spill og sjanser. Blant annet var det kun en meget dyktig hjemmekeeper som hindret det første PL-målet fra Taarabt, som fikk avgårde et kjempeskudd fra 18 meter.

13 minutter ut i omgangen var det imidlertid klart for 1-1. Hjemmelaget headet bakover fra midtbanen, og en våken Jamie Mackie snappet ballen og satte den iskaldt mellom beina på hjemmemålvakt Michel Vorm. Utligning!
Herlig at det for en gangs skyld er vi som straffer en forsvarsfeil. Thank you Jamie M.!

Flere mål ble det ikke i matchen, og dermed poengdeling på Liberty Stadium, noe som ut fra et nøytralt ståsted var et greit resultat.