Birmingham er et lag vi har trivdes godt med de senere årene. Etter fire kamper uten tap og stigning i form var det grunn til å forvente at alle tre poengene ble igjen i W12 denne valentinerdagen. Selv om Birmingham er inne i en veldig god periode og ikke har tapt på sine siste 12 matcher.

Warburton måtte gjøre endringer på mannskapet som slo Derby sist. Rangel kom inn for Kane, mens Grant Hall måtte kaste inn håndkleet under oppvarmingen. Conor Masterson kom inn for kapteinen og kapteinsbindet gikk videre til Angel Rangel.

Feilannullert?
Etter en jevn start, hvor Birmingham hadde hatt kampens beste sjanse, så gikk ballen i nettmaskene etter 19 minutters spill. Det var strålende spill i forkant.

Bright Osayi-Samuel drar seg inn i midten fra sin høyrekant. Dribler elegant av en Birmingham-spiller og får opp blikket. Rangel har startet i tomrommet hans på høyrekant og blir spilt nydelig gjennom inn i 16 meteren. Han legger den på tvers inn foran mål og der kommer Jordan Hugill som enkelt kan spasere ballen i mål. Linjedommeren står med flagget oppe og indikerer offside, noe som kan kategoriseres som særdeles tvilsom etter å ha sett situasjonen i reprise.

0-1, 24 min. Hogan
Fem minutter etter annulleringen kommer kampens første gyldige mål. Birmingham bryter på egen banehalvdel og lemper ballen i bakrom. Der har Scott Hogan startet og kommer alene med Kelly. Det lukter igjen offside, men TV-bildene gir ingen gode svar.

Hogan vipper ballen forbi en utrusende Kelly og jager den inn i mål. Kalddusj.

QPR kommer til noen halvsjanser før hvilen, blant annet skudd ved Cameron og en heading av Hugill, men klarer komme likt i protokollen før lagene går til pause.

Snur kampen på fem minutter
Etter pausen er det et revitalisert QPR-lag som kommer på banen. Responsen i form av resultat kommer seks minutter inn i omgangen.

Eze tar frispark nede ved hjørnet av 16-meteren. Han treffer Jordan Hugill på bakerste stolpe. Hugill bruker pannebrasken og header ballen inn foran en kaotisk målgård. Pugh er først på ballen og setter den enkelt fra 2 meter. Lagene er like langt!

Fire minutter senere står det 2-1. Ledermålet kommer etter tålmodig spill mot etablert forsvar. QPR lar ballen gå og det ender på høyresiden med at Eze kjører veggspill med Osayi-Samuel som fosser mot dørlinjen. I feltet starter Hugill perfekt og møter innlegget på første stolpe med beinet denne gangen. Vår gamle keeper Lee Camp er sjanseløs på avslutningen fra kloss hold og QPR har gått i ledelsen.

Jevnt
Det var jevnspilt hele veien denne ettermiddagen. Etter 2-1 bølget spillet med sjanser i begge ender av banen.

Warburton gjorde sitt vante bytte etter 74 minutter. Ilias Chair inn og Marc Pugh i dusjen.

Birmingham fikk en offensiv med drøye ti minutter igjen og den ble kronet med scoring og utligning.

Scott Hogan sitt andre
Utligningen kom etter en corner fra vår vensterside etter 81 minutter. Svakt markeringsspill gjør at corneren heades inn rett foran mål. Da er det tilfeldighetene som rår, men det er kanskje likevel ikke helt tilfeldig at det er Scott Hogan som får hodet på ballen og utligner til 2-2.

Det blir ikke flere scoringer. Ebere Eze har den største muligheten til å avgjøre med fem minutter igjen av ordinær tid, da han blir spilt gjennom alene med Camp av Masterson. På spretten prøver han å lobbe over utrusende Camp, men den rutinerte keeperen leser forsøket og klarer akkurat å få hendene på ballen.

2-2. Hverken fugl eller fisk, men helt greit.

QPR-Birmingham 2-2 (0-1)