4 endringer i lagoppstillingen. Det er vel naturlig nok at Cesar er inne igjen i buret etter lite imponerende spill av Green sist. Forståelig nok at også uheldige Anton havnet på benken.

Suarez vs Hill
Liverpool dominerte de første minuttene av kampen og nærmet seg scoring. I det 10. minutt lekte Suarez seg veldig lett forbi Clint Hill.
Jeg tror min far på 85 år er vanskeligere å drible enn det Clint Hill var ved denne anledningen.
Skremmende dårlig og vi kan jo bare håpe at vi henter en  midtstopper i overgangsvinduet. Dette holder simpelthen ikke PL-nivå.

I det 15. minutt tapte Hill hodeduell mot Suarez (!) som var starten på et godt angrep fra L'pool; innlegg fra Liverpools høyre side, god avslutning, retur fra Cesar og Suarez kunne dytte ballen i mål fra ca. 4 meter. Fortjent 2-målsledelse til Liverpool som gjorde akkurat det de ville mot et dårlig og merkelig lite engasjert hjemmelag.
33-67 i possession og 0-2 var fasit halvveis i omgangen.

Gjestfritt forsvar
Nelsen ble redningen da Suarez lett kunne dyttet inn 3-0 til Liverpool, men vår solide stopper fikk et bein på ballen før Suarez hadde vært på blank goal.
Gang på gang fikk vi se at forsvaret vårt er gjestfritt.
Presset fortsatte, vi ble regelrett rundspilt. Liverpool fikk corner i det 27. minutt og for n'te gang slapp vi inn mål etter corner. Agger vant i lufta mot Hill og skribenten hadde mest lyst til å ta fram en god bok i stedet.

Flaut var bare fornavnet.

Flaks
At ikke Gerrard scorte i det 36. minutt kan vel tilskrives Fru Fortuna og hennes familie. Nelsen reddet oss nok en gang med å få en fot på ballen på streken.

Taarabt skjøt hardt i det i det 39. minutt på en av få QPR-sjanser, men Reina holdt ballen i fast grep, og i et tilsvarende forsøk like før pause skjøt han like utenfor.
Ved pause var possession-forholdet fortsatt 33-67 og dette er vel det flaueste vi noensinne har sett fra QPR.

2. omgang
I det 59. minutt slo Taarabt en corner til SWP som ikke klarte å dempe ballen. Bunnivået var nådd. Taarabt fikk dernest en bra sjanse i det 61. minutt, fra 18 meter, men skuddet lignet vel mer på tilbakespill til keeper

Vi spilte oss noe opp utover i 2. omgang, og i det 69. minutt hadde Mbia en bra sjanse fra 16-meteren etter at Mackie hadde slått en 45-graders tilbake til ham - men Mbia skjøt langt utenfor. Mbia hadde en helsvart dag, og klarte t.o.m. å ligne på Ashley Young i perioder (altså tåpelig skuespilleri)

SWP ble endelig byttet ut i det 79. minutt. Jeg tror aldri jeg har sett noen spille særlig dårligere enn det han gjorde i dag. Han deler vel versting-prisen med Cisse som ikke engang gadd å jobbe. Defensivt sett er SWP en katastrofe, og de gangene han er i angrep somler han bort ballen

Taarabt (tidvis) og Derry var derimot dagens lyspunkt (Derry blir jo stadig lysere på synlige kroppsdeler, slik som skribenten) på en grunnleggende helsvart dag - for et lag som ikke spiller som et lag.