Det vil si - han er høylydt misfornøyd med at vi fortsatt har så lite bredde i stallen at reservebenken ikke klarer å hamle opp med en knapt nok middelmådig motstander på hjemmebane. Derimot er han fornøyd med at vi har gjort unna årets første obligatoriske cuptap uten at alt for mange brakk beinet.

Men skadene kom denne gangen også. Bradley Orr, andrevalg på høyre back i de tre minuttene per sesong som helsa til Kieron Dyer er forventet å holde, måtte ut med lyskestrekk. Og Martin Rowlands, femtendevalg eller deromkring på defensiv midtbane, haltet av med en strekk i låret. Rowlands og Lee Cook var begge gjenoppstått fra de døde i denne kampen, antakelig i håp om å gjøre dem såpass matchfit at noen skulle få lyst til å ta dem på lån. Ingen av dem gjorde vel seg selv noen store tjenester i så måte.

Av de 11 som startet hadde bare to begynt kampen mot Bolton (Taarabt og Bothroyd), mens fire fra troppen på 18 var tenåringer med bakgrunn fra juniorlaget (Michael Harriman, Bruno Andrade, Jordan Gibbons og Antonio German). I tillegg A-debuterte tre av vinterens og sommerens nyervervelser - Brian Murphy, Bruno Perone og Troy Hewitt.

Petter Vaagan Moen er så langt unna en plass på laget at han ikke engang var på benken - og det til tross for at Warnock etter kampen holdt et langt foredrag om hvor dypt ned i guttelagsstallen han hadde måtte grave for å finne nok spillere. Det er så vi lurer på om nordmannen fortsatt er i England. Det kan selvsagt hende at han har pådratt seg den samme influensaen som rammet store deler av laget før evertonkampen, men det er det ingen som har fortalt oss noe om.

Om denne kampen er det kun å si at det bare var Rochdale som viste noen interesse for å vinne. Målene kom ved Jean-Louis Apka Akpro etter 5 minutter og ved Gary Jones etter 81. 2-0-målet kom etter at Rangers hadde blottlagt seg bakover i et forsøk på å utlikne, noe de på ingen måte var dyktige nok til å klare.

Det Warnock var opptatt av etter kampen var de fire-fem nye spillerne han fortsatt trenger, men som han nå bare har en uke på seg til å få tak i. Vi kan vel knapt bruke det mot ham at han ikke har fått det til - fyren har tross alt tilbrakt de tre første månedene av sommerpausen bastet og bundet på armer og bein av de gamle eierne. Men det haster, for så alt for mange mirakler av typen Everton borte tror vi ikke et lag med en så syltynn reservebenk er i stand til å mobilisere.

QPR-Rochdale 0-2 (0-1)
Torsdag 23. august 2011
4.755 tilskuere

Murphy, Orr (Harriman 31), Taarabt, Bothroyd, Perone, Connolly, Ephraim, Shittu, Andrade, Cook (Hewitt 73), Rowlands (Derry 71).

Dag Håkon