Av STIAN KARLSEN

Foran TV-kameraer skulle James Perch sin utvisning etter 35. minutters - etter en sen takling på Matt Doherty og påfølgende andre gule kort - gjøre alt svært vanskelig for Rangers.Ulvene utnyttet den fordelen etter pause og tok sin første seier på 10 kamper.

Joel Lynch reduserte i det 90 minutt, men til tross for sju minutter tillagt tid klarte ikke QPR å få med seg noe denne kvelden.

Laget
Holloway hadde gjort tre endringer på sitt lag, etter forrige helgs 3-0 mot Ipswich. Både Jack Robinson og Massimo Luongo fikk startplass etter skade og sykdom og i tillegg fikk Sandro sin første championship-kamp fra start denne sesongen

Jake Bidwell, Jordan Cousins ​​og Karl Henry ble ofret og måtte denne gangen begynne på benkplass.

Kaldt og glissent
Det var ubehagelig kaldt i vest London torsdag kveld, men hjemmelaget prøvde å varme tilskuerne i innledningen. Det var ikke mer enn drøye 12 tusen som hadde møtt opp på tribunene. Torsdag kveld, kulde og TV-kamp for ta på seg mye av skylden for at det var noe glissent på tribunene.

Tjaronn Chery sitt lave skudd etter seks minutter strøk forbi foten av den høyre stolpen, og fire minutter senere så var Grant Hall som prøvde seg med et skudd som Wolves-kaptein Danny Batth blokkerte på modig vis.

Gjestene kom etterhvert mer til og hadde litt ball etter det - og Rangers hadde keeper Alex Smithies å takke etter en flott redning i det 21. minutt da Costa prøvde seg på en volley. To minutter senere, var det vår kaptein, Nedum Onuoha, som var nær da hans forsøk gikk rett over tverrliggeren etter et nydelig Robinson-innlegg.

2 x gult = rødt
Etter å ha pådratt seg gult kort for kjeftbruk tidlig i kampen så skulle James Perch bli utvist etter 35 minutter. En klønete takling på Doherty gjorde at dommer Tim Robinson ikke nølte med å vise ham kveldens andre gule. Dermed var QPR en mann mindre den siste timen kampen varte.

QPR holdt stand til pausen og Holloway gjorde en endring mens lagene var i garderoben. En svak Conor Washington gjorde plass for Yeni Ngbakoto.

Best i starten av andre
QPR var det klart beste laget i starten av den andre omgangen. Mye bra kombinasjonsspill og man klarte å holde ballen i laget. Det var ikke mange sjansene til noen av lagene, men det virket som om QPR var mest inspirert.

Etter timen spilt så var det likevel bortelaget som tok ledelsen etter flott spill.
Doherty fant Dominic Iorfa med en stikker ned til høyre, Iorfa la flott 45 grader (læreboka) ut til Edwards i feltet, waliseren knallet ballen inn i det øverste høyre hjørnet utagbart for Smithies. Ikke imponerende forsvarsspill, men bortelaget skal ha kreditt for den scoringen.

Sandro hadde gjort sitt for kvelden etter 62 minutter, og ble erstattet av Karl Henry

Hektiske minutter
Fem minutter etter scoringen skulle Smithies gjøre en god redning fra målscoreren. Edwards sin heading fra 8 meter var god, men Smithies vartet opp med en strålende redning. I det 67 minutt så var det klart for en dobling av ledelsen. Portugisiske Costa danset seg forbi tre QPR-spillere i straffefeltet og plasserte ballen lavt i det lengste hjørnet til Smithies. Den var for enkel!

Idrissa Sylla kom på banen for Seb Polter rett etter 2-0 målet. Holloway hadde ikke gitt opp.

Hawaii!
Wolverhampton hadde de fleste sjansene i avslutningen også, men spillet bølget veldig frem og tilbake. Innbytter hos ulvene, Jón Daði Böðvarsson, kom alene med Smithies mot slutten, men igjen viste vår keeper seg å være fantastisk god én-mot-én og reddet strålende.

Lynch scoret, nær sagt som lyn fra klar himmel, da vi var i kampens siste ordinære minutt. Et langt innkast fra Robinson laget flere dueller på første stolpe. Ballen falt ned i beina på Lynch som stokket dem riktig og banket ballen inn i nettet fra kloss hold. Da var det kamp igjen!

7 minutter tillegg på klokka og nå var det hawaiifotball på Loftus Road. Bortelaget var flere ganger på avslutninger alene med Smithies de siste minuttene, men uten å lykkes. Vår målscorer Lynch var nærmest og bli vår store helt da han plutselig var helt alene på fem meter. Denne gangen klarte han ikke å stokke beina og heller ikke komme til avslutning, men den sjansen var STOR!

Dermed kom aldri utligningen og Holloway sitt andre tap på tre kamper var et faktum. Skuffende, men et QPR med 10 mann gjorde et hederlig forsøk på å få med seg noe.