Mark Warburton gjorde tre forandringer på laget som tapte for Brentford mandag kveld. Han brukte Lee Wallace, som fikk sin QPR-debut, sammen med Dominic Ball og Jordan Hugill denne gangen. Hugill var tilbake etter karantene sist.

Det betydde Liam Kelly med en treer bestående av Wallace, Grant Hall og Toni Leistner foran seg.

Ryan Manning opererte som venstrekant med evigunge Angel Rangel omtrent opererte på samme måten på høyresiden.Dom Ball spilte sentralt bak Eze og Chair på midten, mens vi fikk partnerskapet Wells/Hugill på topp.

Livlig start
Rangers startet lovende og i det 6. minutet kom Manning i nærheten av å kunne gi laget ledelsen da Wells fant ham med en krosser fra høyre på bakerste stolpe, men iren klarte ikke gjøre avslutningen all verden farlig.

I den andre enden av banen hadde Mateusz Klich en stor mulighet til å gi hjemmelaget ledelsen øyeblikket senere da han befant seg mistenkelig alene etter  innlegg fra høyresiden men volleyforsøket gikk over tverrliggeren fra ti meter.

Det var en livlig start på Elland Road og den fortsatte etter 10 minutter da Stuart Dallas forsøkte å skru inn et forsøk fra 20 meter, men Kelly var på plass og reddet nede i hjørnet.
Patrick Bamford så ut til å gi Leeds ledelsen etter 26 minutter da han kom alene med Kelly.  Debutanten Wallace dukket opp i siste øyeblikk med en klassetakling slik at Bamford aldri fikk avsluttet. Strålende av Wallace!

Bamford fikk nok en stor mulighet etter 34 minutter da Dallas gjorde et godt forarbeid på venstresiden og la ballen inn rett foran mål. Bamford klarte, til vår store lettelse, ikke sette ballen i mål.

Leeds presset på og QPR hadde mer enn nok med å forsvare seg i denne perioden, og det skulle ikke gå lange tiden før det ble nettkjenning.

1-0, Roberts
Det var på vår høyreside det skulle skje. Dribling inn i 16-meteren, sette opp Tyler Roberts som klinket ballen i det korte hjørnet fra 15 meter. Det var helt ærlig ingen bombe, og heller ikke ufortjent at det sto 1-0 på Elland Road etter snaue 40 minutters spill.

Hugill fikk en halvsjanse før hvilen, men er ikke så klinisk som vi har sett ham tidligere i høst. Dermed 1-0 til pause.

Etter pausen var det Bamford som igjen var på farten først. Godt reggisert angrep endte med innlegg langsgresset fra Leeds sin høyreside. Bamford kommer skliende noen få centimeter for sent til å trille ballen i det åpne målet.

Straks etter måtte Leistner gå av banen da han gikk ned for telling, uvisst årsak. Todd Kane kom inn for BFG og tok Rangel sin plass mens spanjolen flyttet ned på backplass.

Den andre omgangens første halvdel var nesten kjemisk fri for målsjanser utenom den ene til Bamford som allerede er nevnt. Chair gikk ut halvveis i omgangen og ble erstattet av Pugh, og QPR virket til å ha kommet godt inn i oppgjøret på det tidspunktet. Det skulle ikke vare...

Patrick Bamford var aktiv kampen gjennom og fikk sin nettkjenning på en heading like etter. Linjemannen var imidlertid oppe med flagget og QPR slapp med skrekken. Avgjørelsen var kanskje korrekt, men hårfin, og QPR-forsvaret hadde ikke kontroll på Bamford ved den anledningen.

Jan Mlakar fikk 20 minutter for en Nahki Wells som hadde vært anonym denne ettermiddagen. Makker Hugill fikk en bra mulighet etter 72 minutter da Kane la inn fra høyre. På lengste stolpe gikk Hugill i været fem meter fra mål. Han klarte bare «plukte» ballen videre og ble liggende på gresset med krampe i etterkant.

2-0, Harrison
Med ti minutter igjen så skulle kampen avgjøres. Harrison utfordret inn i 16 meteren og prøver å finne en medspiller. Pugh blokkerer pasningsforsøket, men blokkeringen blir et veggspill tilbake til Harrison som kommer alene med Kelly. Han gjør ingen feil og setter ballen enkelt i det lengste hjørnet til 2-0

QPR prøver seg og klarer å legge et lite press på Leeds i sluttminuttene, men klarer aldri å true Casillas i Leeds-buret skikkelig. Kampen ebber ut og vi står slukøret igjen med uten poeng og uten scoringer.

Superhoopen
Eberechi Eze er vår beste spiller i denne kampen. Er den kreative kraften og lykkes mye med ballen i beina. Synd at laget ikke makter å skape mer ut av den uroen som Eze sprer hos motstanderlaget.

Skuffende i dag er Rangel, Chair og Hugill. Førstnevnte ser ut til å være godt og vel sine 37 år for tiden, Chair er mer uvenn med ball enn på lenge og Hugill ser ut so den tunge stasjonære spissen vi håpet han ikke skulle være når han ankom W12.

Leeds-QPR 2-0 (1-0)