Ett QPR i god gammeldags "møkkaform" var på jakt etter poeng mot opprykksjagende WBA. Det ble nesten slik som man grufullt hadde tenkt på oppe i hodet.

Jevnt oppgjør, skade på Luke Freeman og baklengs/poengtap på overtid. I underbevisstheten fant man selvsagt også 1-7 i det motsatte oppgjøret i august-måned, uten at man var i nærheten av å tro at det skulle gjenta seg.

Laget mot WBA var nesten identisk som i fredagens kamp mot Watford. Unntaket var at Grant Hall fikk hvile og Joel Lynch tok hans plass. Etterpåklokskapen viser at det var en dårlig vurdering, for Lynch har hatt bedre dager i QPR-forsvaret. McClaren holder på 3-5-2 selv om han har hatt begrenset suksess resultatmessig med dette.

Lumley, Furlong, Lynch og kaptein Leistner hadde hovedoppgaven med å sikre eget mål denne gangen. Luongo, Freeman og Cousins var igjen sentralt på midten med Wzolek og Bidwell som vingbacker. Smith og Wells skulle igjen forsøke å skape noe på topp.

Lekk sil
Det skulle ikke ta lange tiden før sterke WBA skulle ta ledelsen. Vi hadde knapt spilt fire minutter da det sto 0-1 på måltavla. Målscorer var Montero som fikk en ganske enkel jobb etter at lagkameratene hadde rullet glimrende opp på vår venstreside. Dette endte i at Darnell Furlong reddet på streken og returen gikk ut til Montero på 10 meter. Han scoret sikkert, hans første i WBA-trøya i debuten på lån fra Swansea.

Frustrerende for et QPR-forsvar som den senere tid har sluppet inn altfor mange enkle mål. Over tid så gir dette noe frynsete selvtillit, og det er lenge siden "clean sheets" rant inn på bestilling.

QPR virket noe perpleks over den tidligere scoringen og det gikk tid før man kom inn i matchen.

Utligning/Freeman
Det var jevnspilt, men QPR slet med å komme til målsjanser. Det skulle endre seg etter 35 minutter. Stefan Johansen dirigerte midtbanen til WBA, men et svakt øyeblikk og et dårlig mottak gjorde at Luongo snappet ballen fra ham på midtbanen. Luongo fant Wells som satte fart mot mål. Luke Freeman kom stormende, ble perfekt satt opp av Wells og avsluttet i kortehjørnet fra 10 meter. Glimrende kontret og lagene var like langt.

WBA var hakket vassere offensivt enn QPR og tok kontroll etter scoringen. Etter 42 minutter var det kun en svært god Lumley som sørget for at lagene gikk i garderoben med 1-1 etter at han reddet strålende på avslutningen fra kloss hold signert Gibbs.

God start, og ny WBA-ledelse
QPR kom ut etter garderobepraten og startet omgangen langt bedre enn de avsluttet den første. Matt Smith ble igjen i garderoben og Ebere Eze skulle få 45 minutter til å vise seg frem for Loftus Road-publikummet. Nahki Wells var nær og Wszolek hadde en suser fra 25 meter som heller ikke var langt unna i løpet av omgangens første kvarter. Det så ut til at dette skulle kunne gå for QPR og spillemessig var det til tider veldig positive takter. Så skulle Joel Lynch ha et aldri så lite drypp...

En lang ball mot QPR-forsvaret frustrerte WBA-spillerne som stoppet helt opp etter 60 minutters spill. Joel Lynch hadde all verdens muligheter og valgte det absolutt verste alternativet. Helt upresset kunne han sluppet ballen inn til Lumley, eller tatt den kontrollert ned. Dessverre valgte han og klarere ballen med hodet ut i returrommet på 20 meter. Murphy takket og bukket for gavepakken, dro seg inn i 16 meteren og satte ballen i Lumley sitt lengste hjørne.

Pokker ta Joel Lynch, det der er så irriterende unødvendig!!

Jaget utligning
10 minutter senere gjør McClaren et dobbeltbytte. En gambling med tanke på at dette var de siste byttene han hadde til rådighet og det var fremdeles en halv omgang igjen å spille.  Wells og Wszolek ut, Osayi Samuel og Tomer Hemed inn. Byttene skulle gi umiddelbare resultater.
75 spilte minutter da Hemed løfter ballen til seg selv inn i 16-meteren til WBA. Han jager ballen og faller i jakten. Dommeren peker på straffemerket, noe som strengt tatt så merkelig ut. Det var vanskelig å se den helt store kontakten, men ting jevner seg som regel ut sies det. Vi tar den, og Hemed tok selv straffesparket. Han er sikkerheten selv og 2-2 med kvarteret igjen å spille.

Denne kunne vi vinne!

Jake Livermore
Mulig dommer Brooks kjente litt på at straffen var av det billige slaget, for da Jake Livermore taklet Ebere Eze etter 77 minutter så burde det endt med en tidlig dusj. Brooks tok frem det gule kortet og Livermore ble værende på banen. Det skulle vise seg å bli avgjørende.

Spillet bølget og det bygde seg opp til at dette ville få en avgjørelse etter gode sjanser i begge ender av banen. Dessverre kom det signaler som stadig tydet på at det ville bli WBA som tok denne. Først kom ex-ranger Matthew Phillips på banen. Det hadde vært typisk. Deretter så haltet Luke Freeman av banen med skade når det var 5 minutter pluss tillegg igjen. QPR kjempet som løver med 10 mann og da fjerdedommeren holdt 5 minutter tillegg over hodet så hadde vi god tro på poeng.

Etter fire av de fem minuttene falt avgjørelsen. WBA ruller opp helt bakfra, ut på høyre, ned til dødlinjen og inn foran mål. Der kom selvsagt Jake Livermore ,som burde vært ferdig skiftet, og satte inn 3-2 til gjestene. Hjerteskjærende og litt ufortjent.

Det er i motgang det går oppover sies det...

Nei, her hadde gutta fortjent å ta med seg poeng. En god kamp igjen, men forsvaret må terpes Steve McClaren!!

QPR-WBA 2-3  (1-1)
Montero (4), Freeman (36), Murphy (61), Hemed (75), Livermore (90+4)

QPR: Lumley; Furlong, Leistner, Lynch; Wszolek (Osayi-Samuel 70), Luongo, Cousins, Freeman, Bidwell; Wells (Hemed 70), Smith (Eze 45).
Ubenyttede innbyttere: Ingram, Kakay, Scowen, Manning