Se QPR-kampene live!

Alle QPR sine kamper kan streames mot et aldri så lite honorar. Vi har laget en liten oppskrift på hvordan du kan se heltene! 

 QPRNorwaylogo_220x216

Av STIAN KARLSEN

Alle QPR sine kamper kan streames live via QPR sine hjemmesider. Kvaliteten på streamen er generelt svært god, men selvsagt avhengig av den enkeltes nedlastingsforhold. 

Prisen per kamp ligger i dag på £5, som tilsvarer ca 52 kroner med dagens kurs (26/10-17)
Se kursen her!  (http://www.valutakurser.no)

Man kan også kjøpe kamper på månedsbasis eller sesongbasis. Prisen blir regulert etter hvor mange kamper som gjenstår per måned eller for resten av sesongen. 

Allerede registrert?
Gå direkte til https://www.qpr.co.uk/qprpluspass/ for betaling!

Førstegangsregistrering
Det første man må gjøre er å registrere seg på QPR sine offisielle sider. 
Dettte gjøres her!  (https://login.qpr.co.uk/Auth/Register)

Eksempel på utfylling av registereringsskjema: 
 

Det kreves ingen detaljer som kortnummer etc. for å fullføre denne delen av registreringen. 

Betaling
Etter at registrering og bekreftelse av kontoen er utført, så går man til betalingssiden for å kjøpe kamper. Dette gjøres her! ( https://www.qpr.co.uk/qprpluspass/ )

Her kan man velge om man skal ha en enkeltkamp, månedsabbonement eller sesongabbonement. Deretter må man legge inn kortdetaljer og fullføre kjøpet som ved en "normal" netthandel. 

 

Eksempel på utfylling av kortdetaljer:

 

I dette eksempelet så er det (foreløbig...) kun måned/sesongbasis som er tilgjengelig, men på matchdager kommer det opp et alternativ om å kjøpe enkeltkamp opp. (skal prøve å oppdatere artikkel når den anledningen byr seg) 

Da er det bare å lene seg tilbake og nyte de blåhvite hoopsene live hver eneste helg (og noen tirsdager!)  

Du trenger kun å gjennomføre denne registreringen én gang per konto. Neste gang er detaljene lagret og man trenger kun logge inn på hjemmesiden og bekrefte det "nye" kjøpet dersom du ikke har noen aktive abbonement. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på om denne artikkelen var til hjelp eller ei :)
Denne artikkelen vil ligge fast på høyresiden av hjemmesidene våre! 

U R´sss

 • Streame enkeltkamper

  Hei!
  Veldig bra artikkel Stian! Jeg har valgt å streame enkeltkamper. Da må du først opprette en profil og logge inn. Deretter trykker du på siden hvor det står QPR+Pass, watch for just £ 5. Deretter må man lete helt nederst på siden. Gå forbi "Activate voucher". Til man kommer til "buy match". Trykk på den, og du må registrere kortopplysningene dine.
  Så er du inne:) Lykke til!

  2017-10-17 12:51:46
  [Svar]
  • Re: Streame enkeltkamper

   Takk

   2019-03-13 21:44:29
  • Re: Streame enkeltkamper

   Ser at det står at kampene streames via app og ikke i browser. Vil det si at du må se den på mobil/nettbrett og så bruke appletv/chromecast for å få den på storskjerm?

   2019-08-09 13:36:53
  • Re: Streame enkeltkamper

   Ser nå at det muligens kun gjelder fra mobil at du må bruke app. Så da regner eg med at mac/pc visning ikke er noe problem :)

   2019-08-09 12:37:08