Oktoberquiz

Bare så det er sagt en gang for alle: supporterklubbens quizredaksjon driver ikke med «lurespørsmål». Det vi imidlertid driver med, er spørsmål som det lønner seg å lese nøye for man svarer. Akkurat det vil vi mene, er faktisk lurt!

 QPRNorwaylogo_173x170

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Derfor slår vi fast at når vi spurte om hvilken av QPRs førstelagsspillere anno 2019/20 som var den første til å score et mål i obligatorisk kamp på QPRs hjemmebane, så hadde vi ikke som premiss at vedkommende måtte være QPR-spiller da målet ble scoret! Nahki Wells var nemlig Huddersfield-spiller da han scoret sitt første mål i W12 den 18. januar 2014. Dette gjør ham til svaret på vår oppgave for september.

De aller fleste tolket imidlertid spørsmålet feil - eller kanskje de rett og slett hadde glemt hvem som scoret bortemålet i en kamp QPR vant 2-1? Eller kanskje de hadde slurvet med å lese Superhoops? Målet var nemlig omtalt i høstutgaven av medlemsbladet! Uansett forklaring ble det relativt få som scoret poeng denne gangen - men æres de som æres bør, nærmere bestemt Knut Aksnes, Frode Rekve, Lars Erling Næss og Magne Buset.

Alle disse fire hadde også augustoppgaven rett, og de står dermed med to poeng av to mulige. De som står med ett poeng er Thomas Hyvik, Tore Berntsen, Ronny Petersen, Tore Karlsen, Roy Hojem, Gjermund Sægrov og Jan Inge Nilssen. 

Hvis noen mener å ha sendt riktig svar uten at de finner seg selv på lista, er det bare å protestere.  Hvis quizredaktøren finner en uteglemt mail, blir vedkommende godskrevet poenget i etterkant.

Vi fortsetter i samme stil, også denne gangen med et spørsmål hvor en av sesongens spillere er svaret. Det lyder;

Hvem er det som har spilt flest minutter til sammen i QPRs obligatoriske A-kamper (serie og cup) denne sesongen?

Her må vi presisere at ettersom spørsmålet legges ut under landskamppausen i oktober, så teller vi bare spilletid i kampene til og med hjemmeseieren over Blackburn.

Vi minner som vanlig om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse det.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2019/20. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2019/20 innen utgangen av desember.

Svarfristen denne gangen er søndag 3. november 2019 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) OKTOBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet