At QPR ikke vant dette oppgjøret er nesten en gåte. Laget var suverent overlegne Charlton, men igjen er det slurv og personlige feil som er avgjørende.

QPR stilte i en 4-1-3-2 denne gangen. Lumley har fremdeles tillit bakerst og hadde Kane, Hall, Leistner og Manning i fireren foran seg. Midtbanen bestod av vokteren Cameron foran forsvaret, mens Pugh, Eze og Amos utgjorde resten av gutta som skulle utgjøre krigen på midten. På topp stilte vi med både Wells og Hugill denne gangen.

God underholdning
Dette Londonderbyet bød tidvis på svært god underholdning. Spillet bølget frem og tilbake og sjanser ble skapt i begge ender av banen. QPR var hakket bedre hele veien og burde avgjort dette allerede før pausen.

Sett i etterkant var det svært irriterende at vi ikke gjorde akkurat det...

6.min 1-0, Geoff Cameron
Kun 6 minutter ut i kampen får QPR frispark på Charlton sin halvdel. Eze «lemper» ballen inn i feltet og Sarr klarerer håpløst til Cameron. Geoff tar glimrende vare på muligheten og banker ballen i mål på halvvolley.

Deilig start.

Alle sjansers mor...
På stillingen 1-0 får Nahki Wells en sjanse han ikke kommer til å glemme så fort. Charlton har ballen og blir presset bakover av et aggresivt og jagende QPR-lag. Belønningen kommer da Wells lukter tilbakespill fra midtbanen. Plutselig er han helt alene med keeper Phillips og har ekstremt god tid.

Han prøver å trekke keeper med seg og sette ballen tilbake i hjørnet, men en strålende benparade forhindrer scoring. Wells hadde så god tid for anledningen at det trolig ble et stressmoment. Uansett skal en spiss score der...

QPR kontrollerer førsteomgangen i stor grad og følelsen av å gå til pause med 1-0 er skuffende.

56.min 1-1, Taylo
Vi så tendensene i den første omgangen og tenkte at QPR ikke kom til å holde nullen i denne kampen heller. Til det er det for mange slurvefeil i pasningsspillet. Det lar seg sjeldent godt kombinere med at man for enhver pris skal spille seg ut bakfra. Det hender faktisk at det er lurt å «kælke» ballen nordover og jage den.

Uansett, så ble vi straffet etter 56 minutter. En corner fra vår høyreside ble klarert bak i feltet av Nahki Wells som en perfekt pasning til skudd fra Gallagher. Han klinte til fra 16 meter og på femmeteren sto Lyle Taylor og kjørte hockeystyring på skuddet til 1-1.

Ufortjent, men ikke overraskende.

Bright Osayi-Samuel
Bright måtte starte kampen på benken, men etterhvert ble det mer og mer tydelig at denne kampen var som skapt for ham. Det så også Warburton og satte ham på banen til fordel for Nahki Wells.

Han brukte ikke lange tiden på å markere seg.

70 min, 2-1 Marc Pugh
Osayi-Samuel gjorde et strålende forarbeid på denne. Dro seg inn i feltet og kor seg til dørlinja på femmeteren. La glimrende til Pugh som kunne spasere inn sin første for QPR, og en viktig ledelse!

Kaos
Rett etter scoringen prøver Charlton å slå tilbake. Det ender med en heading i tverrliggeren og et brukbart skuddforsøk. QPR så shaky ut, men slapp med skrekken.

Fra 75 til 90 minutter så hadde laget full kontroll på alt som foregikk på banen, og burde økt ledelsen. Spesielt fremtredende i denne perioden var Osayi-Samuel og Eze. Eze kom nær scoring også denne ettermiddagen, men en god keeper Phillips eller blokkeringer av forsvaret hindret ham denne gang.

90+5 min, 2-2 Sarr
Da QPR hadde kontrollert alt og dommeren hadde fløyta i munnen for å blåse av kampen, så kom kalddusjen og utligningen.

Charlton slår desperat langt fra egen halvdel for å vinne dueller. Ballen kommer mot Cameron som er helt upresset, men klarer ikke timingen på headingen. Det ender med at han stusser ballen videre til Sarr som kommer alene med Lumley. Han gjør ingen feil fra 7 meter og scorer med kampens siste spark på ballen.

Bittert, irriterende og totalt unødvendig. Denne har vi oss selv å takke for. Burde defintivt sanket tre poeng her.

Positivt/negativt
På den positive siden er vi mye bedre offensivt igjen. Barnsley-kampen virket til å være en vekker, og nå var innstillingen på rett plass. Vi produserer så og si alltid nok sjanser til å kunne vinne fotballkamper.

Det negative er at vi ikke er teknisk gode nok til å utføre det Warburton ønsker. Tipper at Todd Kane, Toni Leistner, Josh Scowen med flere av og til gruer seg til at vi skal «bygge» opp spillet bakfra. Det er i alle fall altfor mange pasningsfeil i oppbyggende fase, uten at det direkte kostet oss poeng i dag. Mot bedre motstand så hadde vi sluppet inn 2-3 mål til med den naiviteten som utvises på egen banehalvdel.

QPR-Charlton 1-0 (2-2)
Mål: Cameron (6), Taylor (56), Pugh (70), Sarr (90+5)