Sesongkortordning 2018/19. Kort frist!

Vi forsøker oss på videreføring av sesongkortordningen også for sesongen 2018/19. Mandag går fristen for fornying av sesongkortene til reduserte priser ut!

 QPRNorwaylogo_190x187

DAG HÅKON HELLEVIK / LARS ØDEMARK

Hvis du ønsker å være med på sesongkortordningen for 2018/19 kan du nå melde deg på hos billettsjef Lars Ødemark. Hvis du allerede nå vet at du ønsker å delta hadde det vært bra om du ga beskjed om dette umiddelbart.

Dette gjelder både gamle og eventuelle nye medlemmer i ordningen. Mandag går nemlig fristen ut for å fornye sesongkortene til reduserte priser, og jo bedre oversikt vi har over deltakelsen innen da, jo bedre. Det samme gjelder de av årets deltakere som har bestemt seg for at de vil melde seg ut.

Hvis du vil delta i ordningen i sesongen 2018/19, eller melde deg ut, gi beskjed til;  qprbilletter@odemark.no

Prisene(forhåndsbetalingen) vil bli som følger, men blir avregnet til slutt:

Andel Kamper Pris
1/3 7 2600 NOK
1/2 11 4000 NOK
2/3 15 5400 NOK
1/1 23 8000 NOK

I Championship er den praktiske situasjonen at vi ikke er avhengig av denne ordningen for å få kjøpt kampbilletter. En god grunn til å fortsette er imidlertid at vi vil være helt avhengig av sesongkortene for å ha enkel tilgang ved et eventuelt opprykk til PL, eller dersom vi skulle trekke et av de store lagene i en av cupene.

Det er deltakerne i sesongkortordningen, og ikke supporterklubben som organisasjon, som tar den økonomiske risikoen ved å kjøpe seg inn i potten av sesongbilletter. Vi vil på det sterkeste oppfordre alle supporterklubbens medlemmer om å sjekke tilgjengelige billetter i vår sesongkortordning før de kjøper egne kampbilletter. På den måten kan dere bidra til å sikre norske billetter til fremtidige storkamper på Loftus Road, og samtidig bidra til at de som investerer i sesongkortene ikke taper penger på å delta i ordningen.