Laget ga denne gangen plass til unggutten Lewis Walker på topp sammen med Tomer Hemed. For de som skulle lure på slikt så er Lewis Walker sønn av Des Walker som er for en legende å regne i Nottingham Forest. Des Walker spilte over 250 kamper for Forest på 80/90-tallet, og
avsluttet også karrieren der i perioden 2002-04.

Dette var overraskelsen i startoppstillingen. Av andre endringer var Luke Freeman fraværende og Ebere Eze startet dermed oppgjøret.

Lumley stilte i mål med backfireren Furlong, Cameron, Leistner og Manning foran seg. På midten var nevnte Eze på høyresiden, Osayi-Samuel på venstre og Scowen spilte sentralt sammen med Luongo. På topp var det altså Hemed og Walker som skulle være våre håpefulle foran motstandermålet.

Jevnspilt
Kampen var jevnspilt. QPR hadde ballen mest og skapte i følge statistikken flest sjanser, men det var Nottingham Forest som var giftigst foran mål. QPR mangler skarphet i den siste tredjedelen av banen. Kun glimtvis har vi sett spisser som leverer kvalitet denne sesongen, og samme regla var det mot Nottingham.
Det blir rett og slett litt puslete. Walker utgjorde ingen stor forskjell i så henseende, og Hemed er altfor variabel. Det oppleves at vi får større trykk i boksen hver gang Matt Smith er på banen, men det er tydelig at vi har managere som ikke ønsker å spille lange baller på en targetspiss. Forståelig, men det er fullt mulig å spille god fotball
også med en stor sterk spiss!

Største sjansen i omgangen kom da Ansarifard blir spilt fri gjennom av Joe Lolley. Lumley gjør en god beinparade før ballen går videre i tverrliggeren. Returen snapper Lumley rett foran beina til Forest-spissen.

0-0 til pause var det likevel ingenting å si på.

Ansarifard matchvinner
Ti minutter etter hvilen kom kampens eneste scoring. Det skal Forest og Martin O´Neill ha, det var en vakker scoring. Ballen gikk fort en touch på et lite areal på rundt 30 meter før Carvalho stikker ballen elegant til Ansarifard som igjen er alene med Lumley. Fra 14 meter setter han forsøket denne gangen uttagbart til venster for Lumley.

Bytter
Lewis Walker fikk nesten en time i sin debut fra start og ble erstattet av Olamide Shodipo etter 58 minutters spill.

Tomer Hemed fikk et par brukbare muligheter etter scoringen, men som tidligere nevnt så blir avslutningene litt for puslete. Israeleren mangler litt på å være den kliniske spissen vi skulle ønske han var.

Etter 74 minutter så går Hemed av banen uten scoring og erstattes av Matt Smith. Nahki Wells entrer samtidig banen for Ebere Eze i jakten på utligning.

Straffe dømt, men...
QPR får muligheten de jakter etter 87 minutter. En corner inn i feltet, og en duell mellom Matt Smith og Jack Robinson ender med at dommeren peker på straffemerket. Dommeren indikerer hands på Jack Robinson, men tv-bildene gir ikke noe klart svar. Det ser ærlig talt mest ut som om Matt Smith er på ballen med hodet, og at det ikke er kontakt med armen til Robinson.Uansett, vi liker ikke Jack Robinson, gjør vi? Så straffen tok vi i mot med glede. Så var det å sette den i mål da...

Nahki Wells trer frem for å ta straffen. Det var nok flere enn undertegnede som hadde straffebommen mot Birmingham (på stillingen 3-4 på overtid) friskt i minne. Det skulle ikke gå bedre denne gangen heller. Wells skyter hardt til venstre for Pantilimon i Forest-buret, men ballen er ikke langt nok til siden og den er i "keeperhøyde". Dermed får Pantilimon en enkel jobb når han satser til riktig side.

Kampen ender 0-1 og skuffelsen er å lese i ansiktene på spillerne når de tok runden foran et heller glissent Loftus Road etter matchen. De aller fleste av de 15 212 registrerte tilskuerne hadde allerede forlatt arenaen.

Hvorfor er det Nahki Wells som tar straffen? En innleiesoldat som etter all sannsynlighet har én kamp igjen i QPR-trøya?
Helt ufattelig egentlig. Gjort er gjort. Spist er spist. Sesongen nærmer seg utilbørlig slutten. Vi trenger en manager, vi trenger en klar plan for fremtiden og vi trenger kliniske spillere som blør for drakta. 2019/20 blir en særdeles viktig sesong for fremtiden til QPR FC!

Først må vi avslutte 2018/19 mot Sheffield Wednesday. Gjør det med stil da gutter!

QPR-Nottingham Forest 0-1 (0-0)
Mål: Ansarifard (54